Kayne Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 sunt absolut de acord ca tre sa dati de baut.. chiar si de suparare.. cand cum unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ar fi dragut sa putem face asa ceva , dar trebuie sa ne strangem mai multi si sa mergem mai des impreuna, oricum e de incercat. V-ati hotarat care cum plecati la mare? Andrei sa-mi trimiti si mie un mesaj cu tel tau ,te rog, pt ca este posibil sa vin duminica si am inteles ca Blondu pleaca la serv (sper sa nu faca si el ca tipa aia care a murit de prea multa munca...) Maine ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 eu is ramasul special acasa, ca sa zic asa... cine subscrie, sa ridice doo deste sa ne organizam dom'le si noi acili shea, loco.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 thanks sper sa il iau pe 16 ca daca nu fac crima ...dau de baut cand o fi sa ud carnetul ca pana atunci sper sa fac si eu rost d bani ieri am terminat de strans milionu care imi trebuia sa instalez toba...azi sper sa o pun pe bune.. sa vedem cu rage gajika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) Salutare la toata lumea ! Ne vedem diseara sa vb. cine mai merge la Vama cand si cum ? Numarul meu de tel. este 0722 876 813 P.S. Se pare ca si Blondu' sta pana luni P.P.S. Neo ce ai facut mi-ai dat "ignore" ??? Editat Aprilie 27, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 eu is ramasul special acasa, ca sa zic asa... cine subscrie, sa ridice doo deste sa ne organizam dom'le si noi acili shea, loco.. ete ca subscriu si ridic si 2 deshte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 globul® magik imi indica niste gratare laser© zilele astea prin salajan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 globul® magik imi indica niste gratare laser© zilele astea prin salajan... eu aduc grataru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 inseamna ca nu ai vazut cum se face gratar electric pe balcon... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) eu aduc grataru Eu vin cu porcul pe motor Editat Aprilie 27, 2007 de neo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 eu aduc grataru Eu vin cu porcul pe motor hai, care sare cu gaina!? fara aviara va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 lasati naiba gainile.. ptiu... si mai bine ziceti cum ne organizam diseara?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Eu cred ca vin pe la 19 30...sa nu plecati:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 sal la toata lumea. vin si eu diseara, cu toate ca momenta n-am moto. ma primiti? v-am mai intrebat si akm cateva zile, ati spus ca sunt bine venit!!! cum se procedeaza.. la 7 la titan 2 dar apoi... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 cine se risca sa ma ia si pe mine pe post de pasager? ~sniff sniff~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgcorina Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) Eu mi-s viitoare motociclista din Titan Am examenul pe 9 mai .Iar saptamana viitoare imi iau motorul. Asa si sa ma prezint in deplinatatea mea. Sunt casatorita dar din pacate sotul meu nu prea e pasionat de motoare. Am 30 de ani.Sunt medic stomatolog.Lucrez in zona Obor-Pantelimon.Stau in Titan in casa verisorului meu care-i plecat peste hotare. Ca de eu mi-am vandut-o pe a mea ca sa imi fac cabinet. Va imbratisez cu drag si sper sa ne cunoastem cat mai repede. mcg(poza o gasiti la topicul fetelor) Editat Aprilie 28, 2007 de cgcorina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 no.. velkom ca sa zic asa... si te asteptam la intalnirea de vineri... sau zilele astea la un gratar cu "ramasii speciali".. apropo de ramasi.. ametist, neo... ne miscam si noi mai cu talent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Lume ce ziceti de un gratar la cernica sau ceva de genu asta marti p 1mai? haa? asta pt cei are nu au plecat la mare sau pt cei ce se intorc marti mai de dimineata, asa cum ar fi legnakrad si ametist CE ZICETI? ..... NE COMBINAM LA NESTE MITITEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 pai io ce toc aici de o moara stricata...!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 am vrut sa se vada ca sunt mai multi cu aceeasi chestie intre urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 FRATI SI SURORI MOTORIZATI AM AFLAT DE CEL MAI TARE CREZ. CREZUL MOTOCICLISTILOR: SA TRAIM! SI SA NE-NMULTIM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eddie4speed Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) salut, stau in spatele pietzei salajan, pe tine cu motorul rosu cu alb te vad mereu gonesti pe strada mea Stelian Mihale, acu fac si eu scoala si vreau sa-mi iau un GSX-R 600 dupa 2001 daca are cineva de vanzare sa ma sune 0726 90 90 14 Editat Aprilie 28, 2007 de eddie4speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 pe tine care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 pe tine cu motoru roshu cu alb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 spuneti lume! care vrea la gratar marti! nr meu de tel este 0721 368 134 sau mai bn vb p mess asan_radu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate