allexx_2 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 la multi ani vecine, sa fii sanatos si voinic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Exista cineva care aduce piese pentru motociclete din Germania sau care stie cum pot da comanda modelul SACHS ROASTER. vezi ca sunt oameni pe forum care se ocupa cu asta...intreaba si tu la piese sau descide un topic cu"caut...." bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Hai salut si la multi ani all!!!Stie careva pe cineva care lipeste carene?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Hai salut si la multi ani all!!!Stie careva pe cineva care lipeste carene?!?! id: whiteman34w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 id: whiteman34w msmsmsms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 msmsmsms sau da-i un PM pe forum, nickul: whiteman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ce se mai aude de berea aia intre titanisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Nimic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 nu te-am intrebat inca de "bai pretene"...pentru asta treb sa ne intalnim intre cocosei sa stabilim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 mergem la 'bai prietene'????bem?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 mergem la 'bai prietene'????bem?? bautura si gratare in stil cocosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Merem merem !! Iar referitor la intalnirea Titanistilor lumea inca hiberneaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Hei hei salut si va multumesc pentru urari. Sper sa ne bucuram impreuna de noul an/sezon fara NICI un incident de nici un fel. Ca tot se propune o intalnire pentru o bere...dar ne tot codim... va fac eu o propunere concreta: Hai sa ne vedem vineri seara ( ca sa ajunga si oamenii mai muncitori asa ) sa bem un suc/bere/vin/etc. Din pacate eu nu prea sunt "iesit prin lume" asa ca nu stiu ce baruri sunt faine prin zona noastra. Dar parca erau ceva pe la Titan. Eu as propune sa ne intalnim la locul "obisnuit" (chiar daca fara motoare) la ora 20 urmand sa vedem unde mergem pentru berica. Daca cineva are o idee buna de locatie in zona metroului Titan, sa o scrie aici si ne intalnim direct acolo. Ce ziceti? Anjin // Mi-a soptit o pasarica o veste faina... s-ar putea sa faca cineva cinste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Hei hei salut si va multumesc pentru urari. Sper sa ne bucuram impreuna de noul an/sezon fara NICI un incident de nici un fel. Ca tot se propune o intalnire pentru o bere...dar ne tot codim... va fac eu o propunere concreta: Hai sa ne vedem vineri seara ( ca sa ajunga si oamenii mai muncitori asa ) sa bem un suc/bere/vin/etc. Din pacate eu nu prea sunt "iesit prin lume" asa ca nu stiu ce baruri sunt faine prin zona noastra. Dar parca erau ceva pe la Titan. Eu as propune sa ne intalnim la locul "obisnuit" (chiar daca fara motoare) la ora 20 urmand sa vedem unde mergem pentru berica. Daca cineva are o idee buna de locatie in zona metroului Titan, sa o scrie aici si ne intalnim direct acolo. Ce ziceti? Anjin // Mi-a soptit o pasarica o veste faina... s-ar putea sa faca cineva cinste.... lasa-ma sa ghicesc. tu faci cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Bai eu nu stiu nimic... sun doar zvonuri Mai bine ziceti care vine si idei de locatie ca sa stim ce facem vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 salut, scuze de offtopic... a gasit cineva in zona titan un caine.... daca il recunoaste cineva... mail primit.. " Gasit cutu Husky (sau malamut) in zona Titan. E foarte bland, foarte cuminte, si are cei mai frumosi ochi albastri din lume. Nu stim la ce nume raspunde. Daca aflati ceva de stapanii lui va rog sa ma contactati: Raluca Oancea tel: 0723765489 " Va multumesc. PS: Poate avem noroc sa-i gasim parintii pentru ca este foarte trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Eu in general ma duc la "o terasa" din diham, ultima pe dreapta inspre semafor. Eu unul o frecventez destul de des, e destul de OK, muzica placuta (nu manele) are si separeu la etaj unde nu te deranjeaza nimeni, acum depinde si de gusturile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Bai eu nu stiu nimic... sun doar zvonuri Mai bine ziceti care vine si idei de locatie ca sa stim ce facem vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 eu unul vin, astept sa ne hotaram la o locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 sa va dau ceva misto eu am ras destul Beardyman acolo, la sectiunea mp3 selectati pentru ascultare audio numarul 3 Sa va surpinda si pe voi, placut, ce poate face omuletul asta numai din gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) Post dublu... fucking internet connection Editat Februarie 4, 2009 de Anjin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 in vara mai mergeam la terasa de la Yellow. si inauntru e misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 da' pi un'e va videtzi drajilor in ultimile vremuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 da' pi un'e va videtzi drajilor in ultimile vremuri? pe la colturile strazilor, la o punga de seminte si o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 in vara mai mergeam la terasa de la Yellow. si inauntru e misto. Yellow de pe Lucretiu Patrascanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate