Ravenitza Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) noi am facut mai multe drumuri titan>romana>titan>romana>academie>23august>fundulea (mancat pizza) si inapoi in bucuresti. Speram ca maine va fi la fel de frumos. Oricum, cred ca suntem "teroare" pentru soferi ... O sa punem si cateva pozici adevarate atractii turistice! Daca va mai duceati de 2 ori la Romana incepeam sa cred ca sunteti din grupul Everest Editat Februarie 7, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 adevarate atractii turistice! Daca va mai duceati de 2 ori la Romana incepeam sa cred ca sunteti din grupul Everest cu gabi m-am intalnit la everest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 cu gabi m-am intalnit la everest Gabi ma dezamagesti, ce ai de spus in apararea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) promit sa dau cate un suc, maine Raven, Ripper si Ralucone Gabi ma dezamagesti, ce ai de spus in apararea ta? apropo, a fost si bunul meu vecin coxanelu f tare drumul d azi scris mai sus d gaby si vremea splendida:X:X:x pai pune odata pozele alea Editat Februarie 7, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) apropo, a fost si bunul meu vecin coxanelu Aoleu...tre sa il aduci odata la titan Nu stiu de restul dar mie de ce sa imi dai un suc? Editat Februarie 7, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Aoleu...tre sa il aduci odata la titan Nu stiu de restul dar mie de ce sa imi dai un suc? pentru ca am cu ce a fost zi de salariu iar in leg cu cox, il aduc 100%, dar tare imi este frica ca ma voi indragostii de mobra lui Editat Februarie 7, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 pentru ca am cu ce a fost zi de salariu iar in leg cu cox, il aduc 100%, dar tare imi este frica ca ma voi indragostii de mobra lui Ai luat salariul? Nu dai si la altii care nu lucra? Zi la cox ca insist sa vina Sa vezi glume ce ii arat eu lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 daca aude ca insisti, e ca un leu in cusca crede-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 daca aude ca insisti, e ca un leu in cusca crede-ma! E...sa vina primavara sau sa fie frumos si vineri si poate ne intalnim iar la Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Gabi ma dezamagesti, ce ai de spus in apararea ta? busted ? era ca acasa acolo...l-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 lippale, tz-ai scos motoreta? o fost si Ducatristu' cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 dap. o fost calare pe bavareza lu THC. acusi am eu probleme de electrica...zici ca am ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 dap. o fost calare pe bavareza lu THC. acusi am eu probleme de electrica...zici ca am ducati ce patzishi, bre? oricum, "Yamahele" au o problema din fabrica la electrica atunci cand e mai frig sau umezeala multa. primul pas, asigura-te ca nu ajunge umezeala la sigurantze si la mufarile cablurilor, oxideaza relativ usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 ce patzishi, bre? oricum, "Yamahele" au o problema din fabrica la electrica atunci cand e mai frig sau umezeala multa. primul pas, asigura-te ca nu ajunge umezeala la sigurantze si la mufarile cablurilor, oxideaza relativ usor. probleme cu senzorul de neutru sau un cablu legat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 cateva poze de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 probleme cu senzorul de neutru sau un cablu legat de el. cunozc... seim prablam la viitoru' cafe-frap...racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 cam asta a fost ieri :X cam asta a fost ieri :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 cunozc... seim prablam la viitoru' cafe-frap...racer. am primit nijte ponturi ce ar trebui sa verific.da` n-am nici scule si nici mood, pt asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 am primit nijte ponturi ce ar trebui sa verific.da` n-am nici scule si nici mood, pt asa ceva. 'ezi ca ie un contact cam dubios, daca a agiuns jegu' de pe drum + apa pana la el, se rezolva printr-o simpla curatzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 'ezi ca ie un contact cam dubios, daca a agiuns jegu' de pe drum + apa pana la el, se rezolva printr-o simpla curatzare. exista un spray special pentru contacte, e simplu , scoti mufa , dai un jet si pui la loc si gata..... il gasesti pe Maica Domnului la magazinul Conex, specializat pe electronice ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 exista un spray special pentru contacte, e simplu , scoti mufa , dai un jet si pui la loc si gata..... il gasesti pe Maica Domnului la magazinul Conex, specializat pe electronice ..... pai nu stiu inca daca e vorba doar de un contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 pai nu stiu inca daca e vorba doar de un contact IAO PRIN ELIMINARE, SI DACA NU ESTE ASTA CAUZA NISTE CONTACTE CURATE NU STRICA, GANDESTETE CA ASA O INTRETII.... IAO PRIN ELIMINARE, SI DACA NU ESTE ASTA CAUZA NISTE CONTACTE CURATE NU STRICA, GANDESTETE CA ASA O INTRETII.... SI NU COSTA ASA MULT, ESTE CAM 10-20 DE LEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 IAO PRIN ELIMINARE, SI DACA NU ESTE ASTA CAUZA NISTE CONTACTE CURATE NU STRICA, GANDESTETE CA ASA O INTRETII.... pai oricum le verific. altfel nu imi pot da seama de la ce e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 pai oricum le verific. altfel nu imi pot da seama de la ce e problema. cred ca te-au blestemat monsteristii mai Alex avem noi ac de cojocul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 cred ca te-au blestemat monsteristii mai Alex avem noi ac de cojocul lor eu is sigur ca is blestemele monsteristilor, dar nu-i bai, ca se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate