Spideru Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Ravenitzo...sa-ti dea d-zeu sanatate...pt vorbe...si alea cu vremea si alea cu cavaleria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 accuweather zice de bine pt sapt asta Accuweather Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) accuweather zice de bine pt sapt asta Accuweather Tu repede sa imi strici mitul! Daca zic eu ca asa o sa fie, asa o sa fie, nu ca ai zis tu, da?! spideru: Editat Februarie 22, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Tu repede sa imi strici mitul! Daca zic eu ca asa o sa fie, asa o sa fie, nu ca ai zis tu, da?! spideru: es chief...am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 es chief...am inteles daca incepi si tu precum Nyt, iti fac injectie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 daca incepi si tu precum Nyt, iti fac injectie! gata sefa, am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 gata sefa, am inteles injectia te asteapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 injectia te asteapta! hmm promiti, sefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Baieti toate nentelegerile vin tot din cauza la fete,ar trebui sa scriem doar noi, iar ele trebuie doar sa citeasca si sa se supuna noua ca daia suntem barbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Baieti toate nentelegerile vin tot din cauza la fete,ar trebui sa scriem doar noi, iar ele trebuie doar sa citeasca si sa se supuna noua ca daia suntem barbati Sa inteleg k esti din categoria de barbati care intr-o relatie are intotdeauna ultimul cuvant..... " Da draga mea" =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Baieti toate nentelegerile vin tot din cauza la fete,ar trebui sa scriem doar noi, iar ele trebuie doar sa citeasca si sa se supuna noua ca daia suntem barbati Lasa-ma sa cred ca ce ai scris mai sus e doar o gluma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Din ciclul "femeia sta in genunchi in fata mea...si zice: Iesi de sub pat porcule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Din ciclul "femeia sta in genunchi in fata mea...si zice: Iesi de sub pat porcule" nu nu. din ciclul: "eu sunt barbat in casa asta, daca am zis ca nu ies de sub pat Nu ies" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) buna faza...oare de ce majoritatea barbatilor sunt misogini? Editat Februarie 23, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Baieti toate nentelegerile vin tot din cauza la fete,ar trebui sa scriem doar noi, iar ele trebuie doar sa citeasca si sa se supuna noua ca daia suntem barbati In alta ordine de idei...misoginismul si feminismul sunt 2 tampenii egale...mai bine cu egalitate..ca nu e tampenie. "din cauza la fete" cred ca s-ar putea traduce din cauza fetelor, iar "daia" cred ca vrea sa insemne d-aia. Dar hai sa trecem peste asta si sa incepem sa ne comportam si sa vorbim ca oamenii civilizati...si prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Ce oameni..ce caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Copii ne vedem si noi la un suc/o bere/un ceai/un vin, joi la karaoke la Ursu? (Bikers Bar pe Matei Voievod) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 joi...cred ca voi fi acolo. si cred ca-l agat si pe Mesterila de coada mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Nu crezi, veniti! Pai pentru cine mai vrea ramane sa ne vedem Joi incepand cu ora 20 la Ursu, la seara de karaoke! Sper sa va recunosc cumva Sefu, ripperul sper ca nu ma dezamagiti! Gata pana cum suntem: eu, nyt, ripperul, switch, spideru si poate mesterila. restu?! Editat Februarie 23, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Sefu, ripperul sper ca nu ma dezamagiti! I'm in !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 joi...cred ca voi fi acolo.si cred ca-l agat si pe Mesterila de coada mea. Hai lasa-ma !!!! Hai sa fim nebuni La puscarie cu mine!! Voi fi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Nu crezi, veniti! Pai pentru cine mai vrea ramane sa ne vedem Joi incepand cu ora 20 la Ursu, la seara de karaoke! Sper sa va recunosc cumva Sefu, ripperul sper ca nu ma dezamagiti! Gata pana cum suntem: eu, nyt, ripperul, switch, spideru si poate mesterila. restu?! m-as fi bagat, dar sunt la serviciu pana la 22:15 presupun ca voi ajunge pe la 23:00 sa nu va ametiti pana la sosirea mea sa am si eu cu cine vb Editat Februarie 23, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 m-as fi bagat, dar sunt la serviciu pana la 22:15 Naspa...eu cred ca o sa fiu de noapte ca as fi venit si eu la 1-2-3-4-5 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 http://www.cycle-parts.com/forum/forumdisplay.php?f=45 Un link util sa indentificati parti ale motocicletei. Nu prea l-am inspectat in detaliu dar am impresia k poti face si comanda. Care vreti nagati un ochi la mine e lenea mare la ora asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 m-as fi bagat, dar sunt la serviciu pana la 22:15 presupun ca voi ajunge pe la 23:00 sa nu va ametiti pana la sosirea mea sa am si eu cu cine vb Gabi nu poti sa te invoiesti sa pleci mai devreme , la 22:14 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate