Legnakrad. Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) ! Am reusit sa-mi fac si eu ITP-ul azi! si eu am reusit sa fac itp-ul azi dupa 1 an si ceva sunt si eu legal lma ravenitza ! Editat Martie 30, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 si eu am reusit sa fac itp-ul azi dupa 1 an si ceva sunt si eu legal lma ravenitza ! iar eu abia astept sa-mi fac asigurare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 lma ravenita.. bv celor cu itpu facut,,celor in legalitate.. a fost ca drq de cald azi... o venit vara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 @ ravenita : multi ani traiasca, multi ani traiasca , la multziiiii aniiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multumesc din inima colegu de titan! Да бе. Така е много добре. Sefaaaaa, pozneleeeeeeeeeeeeeeee Iti trimit pe mess! si eu am reusit sa fac itp-ul azi dupa 1 an si ceva sunt si eu legal lma ravenitza ! Multumesc nenea lemne in gard! lma ravenita.. bv celor cu itpu facut,,celor in legalitate.. a fost ca drq de cald azi... o venit vara !!! Si tie nenea cu chopper!!! Sunteti niste dragalasi, va multumesc din inima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Felicitari Nyt pentru implinirea a 500 de posturi si cu aceasta ocazie intrarea in posesia a titlului de Super Membru.Sunt mandru de tine cocos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Felicitari Nyt pentru implinirea a 500 de posturi si cu aceasta ocazie intrarea in posesia a titlului de Super Membru.Sunt mandru de tine cocos. Multumesc pantalonilor care ma sustin ! Si bineinteles OFFTOPIC-ului de care dau dovada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Felicitari Nyt pentru implinirea a 500 de posturi si cu aceasta ocazie intrarea in posesia a titlului de Super Membru.Sunt mandru de tine cocos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Multumesc pantalonilor care ma sustin ! Si bineinteles OFFTOPIC-ului de care dau dovada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 LMA si aici Ravenitzo...!!! poate ne vedem vineri la Titan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nyt pazea, ca baietii vin din urma cu orice pret!!! au peste 400 posturi! LMA si aici Ravenitzo...!!! poate ne vedem vineri la Titan.. Deci te-ai hotarat sa vii!!! Multumesc Again pentru urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nyt pazea, ca baietii vin din urma cu orice pret!!! au peste 400 posturi! Nu imi e frica ! Oricum i-am facut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Am sa incerc, am un program de lucru ciudat si nu prea stiu cand sint liber... In general ies ziua la plimbare... nenea poate iesi si tu odata la bloc, ca aseara am stat in zona cu bajetii de pe la blocurile din jur, la vorbe pana tarziu (Spideru, Nick, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 nenea poate iesi si tu odata la bloc, ca aseara am stat in zona cu bajetii de pe la blocurile din jur, la vorbe pana tarziu (Spideru, Nick, etc) Eu ies afara la bloc dar la mine la bloc! Daca dadea Spider un semn, veneam si eu pe-acolo, altfel stau pe Camil Ressu, in fata la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 nenea..ia zi..fi sincera... cum e la 16 ani ? e bine ? e frumos ? privesti viata din alta perspectiva ? si daca nu ti-ai dat seama..si nu te simti ..postu' e pt tine ravenitzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 la ce ora va intalniti vineri ca am uitat programu` si poate poate ma inscriu si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 la ce ora va intalniti vineri ca am uitat programu` si poate poate ma inscriu si eu ! Vinerea, la gura de metrou Titan din parc, de la ora 19:00 la 20:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 nenea..ia zi..fi sincera... cum e la 16 ani ? e bine ? e frumos ? privesti viata din alta perspectiva ? si daca nu ti-ai dat seama..si nu te simti ..postu' e pt tine ravenitzo 16? breeee...am imbatranit, gata ma fac mamaie cifra dubla, asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 la ce ora va intalniti vineri ca am uitat programu` si poate poate ma inscriu si eu ! deja ai uitat...nu ti-am spus sambata... Buna dimineata! toate cele bune si o buna dupa amiaza minunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 acum stiu stiu intre 7 si 8 si stiam ca e la gura din parc de la metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 acum stiu stiu intre 7 si 8 si stiam ca e la gura din parc de la metrou ai uitat... ne vedem la titan ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 deja ai uitat...nu ti-am spus sambata... toate cele bune si o buna dupa amiaza minunata Multumesc, asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Fratilor, nu mai mergeti fara asigurare ca da un bou peste voi fara sa aveti nici o vina si o beliti la modu cel mai grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Nashpa rau! Ai patit-o tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Nashpa rau! Ai patit-o tu? Eu am bulan ca sunt un tzacanit care merge cu carnet, echipament si asigurare la zi. Altfel aveam minus un genunchi si mai stateam sa dau si cu subsemnatu la politie. Editat Aprilie 1, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate