blondu ij Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 doar atit ? nu mai are nimeni nimic de spus slabut foarte slabut ma sateptam ca cei tineri sa combata mai cu foc poate cehu are ceva de spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 ... ...apreciez raspunsurile inteligente , chiar cand nu sunt in totalitate de acord cu ele si iti sugerez sa-l compari pe al tau cu celalat , de altfel poate ca voi primi si alte reactii si reusim sa-i aducem inapoi si pe cei care , dupa cum observati in ultima vreme intra , vad cam ce mai e pe aici , dar nu considera necesar sa intervina pt ca probabil nu-i intereseaza , nu exista idei , discutii in adevaratul sens al cuvantului, nici despre moto si nici despre altceva care sa ceara un raspuns mai lung de un rand. Cat despre profilul necompletat , despre care aminteste Andrei ... ...poate ca au 'curajul' sa vina vinerea la intalnire si sa abandoneze postura de mascute vorbitoare hai sa nu ne permitem sa discutam despre inteligenta mea sau a ta sau a oricarui alt membru din acest grup! nu asta era target-ul meu, cel putin !iar voi deja sunteti redundanti! eu am dezbatut un anumit sb iar voi ati inceput sa va spuneti si alte ofuri,(cu unele fiind si eu de acord) dar nefacand parte din prezenta discutie pe care vrand, nevrand, Andrei a initiat-o!! am vrut doar sa punctez faptul ca nu este si nu mi se pare corect sa fim partinitori : ala are permis, ala n-are, sau acest grup este format strict ptr plimbari cu motocicleta, ptr ca automat sugerati, subtil ce-i drept, excluderea anumitori membrii din cadrul grupului! eu atat am avut de spus, restul poate se va dezbate mai pe larg vineri ! La Multi Ani Dragos!!! mult noroc(ia dracu permisul ala o data), sanatate, iubire si multa minte(vezi ce faci la bac) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) da-da, merci pt introducere Blondule! in primul rand vreau sa ii urez lui dragos, La multi ani ! si ...sanatate si noroc! si sa speram sa vina cu vesti bune de la examen. asa si referitor la discutia de fata, mi-a placut FOOOOOOARTE MULT cum a pus sf. Andrei punctul pe j. chiar ii spuneam blondului la una din intalnirile noastre, ca eu ma simt nasol venind de fiecare data pe jos la intalnirile saptamanale, (remarca la care am primit o palma invizibila de la el ) dar in cazul meu situatia sper sa se schimbe cat mai repede, nu de alta dar un grup de genul asta ar trebui sa aiba mai multe activitati pe sosele decat in crisma. de aici venea sentimentul meu de auto-excudere. si nu trebuie nimeni sa ia ca afront chestiile astea... v-am pupat. eu vineri nu cred ca pot veni, o sa stau la servici pana tarziu Editat Mai 16, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) cehu, asa ai spus si data trecuta nici eu nu pot veni, din diferite motive. duminica vine cineva pana in Brasov? plecare pe la 9 dimineata... eu am niste treaba cu FZRul pe acolo, ma gandeam ca poate mai are cineva drum in acea directie. Editat Mai 16, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu ij Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 cehu, asa ai spus si data trecuta nici eu nu pot veni, din diferite motive. duminica vine cineva pana in Brasov? plecare pe la 9 dimineata... eu am niste treaba cu FZRul pe acolo, ma gandeam ca poate mai are cineva drum in acea directie. te duc io cu anumite condititii (am prieteana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu ij Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 acuma vad si io ce am scris scuze da aseara eram putin la multi ani dragos mare betiv mai esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 acuma vad si io ce am scris scuze da aseara eram putin bine ma blondule...da.... pana la ce ora ati stat? ca nu t cred ca te-ai luat cel putin cnd am plecat eu nu erai tras! oricum sa ne traiasca dragos(legnakrad) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) te duc io cu anumite condititii (am prieteana) unde sa ma duci, mai? eu merg cu fratimiu. conduce el. la multi ani dragos! sa te bucuri de motor si multe privelisti frumoase pe el. Editat Mai 17, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asan_radu Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 are cineva geaca de la "Tschul"? ele arata bine...nu stiu nimic de calitate(cica-s facute la nemti) si ma tenteaza si pretu. vreau si eu nitel ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) multumesc mult de tot everyone pt urari a fost f nice din partea voastra chiar nu ma asteptam...multumesc celor care m'au sunat sa imi ureze la multi ani si tenx si pt 'tortul' pe care mi l'au facut cadou blondu cu kayne..a fost f nice intentia.. si cehule lasa bazaconiile stiu cum te simti si eu ma simt la fel dar sincer eu vin pt ca ma simt bine si vin pt prieteni in primul rand. nu are sens sa nu mai vi doar pt ca nu ai motor Editat Mai 17, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 sa cresti mare breh! sa nu zici ca nu te'am surprins mai rau ca andreea marin.. oricum.. cred ca ar trebui sa facem mai des si mai multi asta, ca e tare fain... no.. ne vedem maine la intalnire...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 la multi ani Dragos!!! Tot ce iti doresti tu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 (editat) Vine cineva azi? LA MULTI ANI DANE !!! Nroc, sanatate si multe impliniri in special aia cu 2 roti (ca stiu ca vrei ) Editat Mai 18, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 scuze de marele offtopic... dar am o mare belea si poate ma poate ajuta cineva... exista printre voi cineva care se pricepe la contabilitate si legislatia muncii? dar cineva care sa stie despre ce vorbeste... multumesc si scuze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 kayne daca vrei o intreb pe maikmea ca se pricepe bine la d'astea ca a terminat dreptul si lucreaza in domeniu asta si eventual sa imi dea niste sfaturi cum sa iesi din chestia asta bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastianls Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 buna, sebastian sunt si stau la potcoava.nu am inca motor,abia peste 2 sapt dau ex pt A si sper ca intr-o luna sa vina si motorul.problema e ca nu am nici cea mai vaga idee ce ar fi potrivit.forumul asta m-a cam lamurit ca sportivele ies din calcul,ideea e ca nici pisicute de 250 nu ma incanta.problema e ca scoala e un mare rahat,nu am invatat decat sa stau pe ea intr-a a doua .presupun ca o sa iau exam.,o sa-mi iau motor,dar nu o sa am nici cea mai vaga idee de cum se conduce un motor .asa ca am mare nevoie de ajutor.e cineva dispus sa care in plimbari un incepator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 te plimb eu sebastian daca vrei. am un gs 500 pt incepatori si eu dau examenul miercurea viitoare. eu zic ca e ideal pt incepatori iarta f multe greseli are suficienta putere sa nu te plictisesti de el repede (50 caluti) si e f manevrabil si consum mic (maxim 5 in oras daca mergi mai tare si 3.5 in afara). eu de obicei vineri/sambata sau duminica merg in poligon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu810101 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 nici eu nu-s prea cunoscator intr-ale motociclismului asa ca merg si eu cu tine dupa ce iei A-ul ne vedem in Biker's Bar si dupa aia plecam pe unde vrei tu pana atunci ... Bafta la examen ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 oak ne vedem vineri ovidiu! ce liniste s'a lasat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Salut! Vine careva din cartier pe 2 iunie la 7 Scari la Intrunirea de Comuniste? Eu cred ca sigur merg cu Natasha si cu prietenul meu Vulturul Argintiu cu Calutul lui, Pegaso. Am mers si ieri si azi prin oras si se pare ca ma obijnuiesc cu traficul si calare. Oricum, pare altfel decat din masina. Ar fii misto sa mergem la 7 Scari la intrunire. Pana atunci, BAFTA maxima tuturor celor care mai au de sustinut examenul A. Sa auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 sebastianls: bine ai venit ! te rog competeazati profilul ! sunt destul de multi incepatori de diferite varste .... pana si multi dintre cei care se plimba deja .... au decat 1-2 ani pe 2 roti.... scoala de A nu te invata nici de cum mersul in trafic ... asta tre sa inveti tu , tot in poligon, pt primele ori, dar pe motorul tau... te obisnuesti si cu el in timp ce mai deprinzi cate ceva (cel putin asta fac eu) Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Hei dragilor, Vineri pe seara este cursa de scutere, isi face simtita prezenta si gasca din Balta???? Ar fi nice sa ne intalnim mai devreme si sa facem un drum pana acolo! Antrenamentele incep la 18:00 si cursa cica la 20:00!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 (editat) Vad ca "activitatea" acestui topic s-a cam redus dupa cum bine mi-a atras atentia si Micutu si Sfantu' ... unii din voi nu a-ti venit niciodata la intruniri... altii ..nu a-ti mai venit... sunt convinsa ca si datorita inceperii intrunirilor saptamanale in diferite orase... si asa cum imi propunea Sfantu' cred ca ar fi cazul... ca si grup de moto .. sa NE PLIMBAM mai mult CU MOTO... deci...: PROPUN: sa mergem in grup organizat in Ploiesti la MotoRRock.. Deja Andrei R5 - adica "Micutu a propus acest lucru Sa speram ca ni se alatura si Sfantu' (care nu era foarte sigur) ..... hmmmm.... CINE MAI VINE ???// Editat Mai 23, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 eu as veni dar nu am cum so...have fun u guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 va doresc asfalt uscat... lipsit de ploile astea de cacao si plimbari cat mai placute yo voi reveni pe forum peste cateva luni... adica dupa ce imi iau carnetul si motorul, caci asha cu masina s avin nu prea e bine. sa ne reauzim cu bine, JoHn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate