Mesterila Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 PLM, urat e Lunea la munca...si acasa ce faceam....dormeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 PLM, urat e Lunea la munca...si acasa ce faceam....dormeam Daaa...ce rau era ! Hai la munca mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Daaa...ce rau era ! Hai la munca mai bine ! daaa hai la mine la munca pentru ca eu am impresia ca am dormit si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 daaa hai la mine la munca pentru ca eu am impresia ca am dormit si aici Ai covor acolo ,aaa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 nu dar am un ciment foarte moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 care stiti un service bun si ieftin (la care ati fost voi si ati fost si multumiti)?!?!ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) care stiti un service bun si ieftin (la care ati fost voi si ati fost si multumiti)?!?!ms un service bun dar nu chiar ieftin e la elf ...dar nu stiu daca se baga si la honda ce ai patit? Editat Aprilie 13, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 care stiti un service bun si ieftin (la care ati fost voi si ati fost si multumiti)?!?!ms Poti sa incerci la Motoracingzone pe Fizicienilor, la "Profesorul" pe Viilor langa fosta fabrica de ciocolata Excelent, dar pune o intrebare si la service la Honda. PM daca ai nevoie de numerele de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 un service bun dar nu chiar ieftin e la elf ...dar nu stiu daca se baga si la honda ce ai patit? elf-ul o fi bun...dar are niste preturi piperate raaaaaaau ...parerea mea... nu am patit nimic grav...mici "reconditionari" Poti sa incerci la Motoracingzone pe Fizicienilor, la "Profesorul" pe Viilor langa fosta fabrica de ciocolata Excelent, dar pune o intrebare si la service la Honda. PM daca ai nevoie de numerele de telefon ii stiu pe baietii de la motoracingzone...vb pe pm ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 la naiba.. intr'o singura poza apar si eu si in aia sunt cu spatele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) la naiba.. intr'o singura poza apar si eu si in aia sunt cu spatele.. ...las k-i bine ...altii nu apar deloc....am uitat sa dau spaga si la fotograf referitor la mers la ARC nu vin k e prea uratenie afara pe vineri sper sa fie frumos asfalt uscat Editat Aprilie 14, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 raven cred ca are mai multe poze si cu voi poate le posteaza cand are timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 raven cred ca are mai multe poze si cu voi poate le posteaza cand are timp Eu? Toate pozele pe care le-am facut le-am pus aici pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ce mama naibilui facem in seara asta? Sugestii ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ce mama naibilui facem in seara asta? Sugestii ceva? Avem parte de Jam sesion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Avem parte de Jam sesion? Daca e la fel k miercurea trecuta ma lipsesc!!! Dar totusi am sa vin, poate poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Poate...poate,si poate apuc sa zdranganesc si eu chitara aia,daca nu, vin cu a mea de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 miercurea sau joia viitoare, nu bagam si noi o Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 miercurea sau joia viitoare, nu bagam si noi o Cheia? Bagam...dac e ok vremea Eu sunt liber miercuri si joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 miercurea sau joia viitoare, nu bagam si noi o Cheia? de weekend nu ai auzit bre???lumea mai si lucreaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 de weekend nu ai auzit bre???lumea mai si lucreaza... da bre, dar unii lucreaza in "vichend" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Marfa de titan, la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Marfa de titan, la smaeb sarumanaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Marfa de titan, la smaeb Eu de ce nu sunt in poze? Ce uameni rai ! Razoaree trebuie sa avem o discutie referitor la poza facuta langa CBR-ul ala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate