drc Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 La gura de metrou din intersectie se intelnesc INDIENII cu caruta sub 49cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) Perfect! Le: oare cand o sa incetati faza cu Sefa? Uneori mi-e teama ca oamenii sa nu ia in serios... Editat Mai 13, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) Perfect! acum o sa mai dau quote o data la 10 pagini l.e. stai linistita ...cine dracu ne ia pe noi in serios? Editat Mai 13, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Le: oare cand o sa incetati faza cu Sefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Le: oare cand o sa incetati faza cu Sefa? Uneori mi-e teama ca oamenii sa nu ia in serios... l.e. stai linistita ...cine dracu ne ia pe noi in serios? Pot sa va iau eu in serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Ia mai bagati si voi ceva despre plimbari. In weekend, ceva? Inca am carnet si vreau sa ma bucur de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 azi la arc ? cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Pot sa va iau eu in serios? poti sa ne iei in ce vrei tu ...numai in serios nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 poti sa ne iei in ce vrei tu ...numai in serios nu Nu trebuia sa sune asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Harta: e perfect! nu ai exagerat delok cu harta ! puteai posta eventual si niste coordonate GPS sa nu ne ratacin noi astia din cartier! pe 25 vin in tara si vineri pe 29 sunt acolo! asta daca nu ma ratacesc daca da, iau metroul ca ma lasa chiar acolo berea o dau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Nu trebuia sa sune asa mi-am dat seama prea tarziu e perfect! nu ai exagerat delok cu harta ! puteai posta eventual si niste coordonate GPS sa nu ne ratacin noi astia din cartier! pe 25 vin in tara si vineri pe 29 sunt acolo! asta daca nu ma ratacesc daca da, iau metroul ca ma lasa chiar acolo berea o dau eu! daca ai "noroc" o sa ai muuuullltaaaa bere de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 http://radiozu.ro/farsa-harley-parkinson.html#more-6997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 http://radiozu.ro/farsa-harley-parkinson.html#more-6997 vezi ma ca a deschis unu topic aseara cu farsa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 hahaha ... "Bai! vreau si eu un motor, stii!? ceva mai calumea, nu sport cum au toti tristii. Cred ca un alzheimer m-ar multumi." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 sal ,,o colega noua nu pot sa zic ca este incepatoare vrea sa se alineze la start cu noi deseara la intrunire ce spunetzi o primitzi sa stiu cei zic mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Da..cu forma aerodinamica pe care o are este o frumoasa achizitie ! Vino cu ea la intalnire...dar maine seara nu asta-seara ! Nu de alta da sa nu creada ca ii trage lumea clapa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 sal ,,o colega noua nu pot sa zic ca este incepatoare vrea sa se alineze la start cu noi deseara la intrunire ce spunetzi o primitzi sa stiu cei zic mercic daca nu ai rabdare se poate si deseara pe la 7:30 -7:45 "o tura" de oras + clatite in regie doritorii sa nu se sfiasca si sa ni se alature Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Deci unde va intalniti la titan ca eu nu i nteleg =)) vezi ma ca a deschis unu topic aseara cu farsa asta eu am carena spart ...deci nu sunt trist. deci nu inteleg ce intelegi tu ca eu nu inteleg de ce tu faci misto de uameni .... Editat Mai 14, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 dap scuzee ma luat valul am ramas in urma cu zilele o sai comunik si ei, vb ta sa creada ca a luat clapa ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 daca nu ai rabdare se poate si deseara pe la 7:30 -7:45 "o tura" de oras + clatite in regie doritorii sa nu se sfiasca si sa ni se alature N-o sa se sfiasca Nu faceti si voi un ocol prin constipatiei, cocos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 N-o sa se sfiasca Nu faceti si voi un ocol prin constipatiei, cocos? Ce sa facem in Constipatitiei mah? Venim la F-isti acolo ,sa aruncati cu pietre in noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Deci unde va intalniti la titan ca eu nu i nteleg =)) eu am carena spart ...deci nu sunt trist. deci nu inteleg ce intelegi tu ca eu nu inteleg de ce tu faci misto de uameni .... a? aaaaaaaaaa pune ma ghilimele sa stim ca e citat din clasici in devenire N-o sa se sfiasca Nu faceti si voi un ocol prin constipatiei, cocos? facem, facem @secretarul - maine sa fie atunci @nyt - lasa ma ca daca aud de clatite poate arunca cu bani in noi mai ceva decat in lautari Editat Mai 14, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) N-o sa se sfiasca Nu faceti si voi un ocol prin constipatiei, cocos? Da voi mai departe de 2 km de constitutiei mergeti vreodata? ia-o ca atare intrebarea, stii tu de ce Editat Mai 14, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Da voi mai departe de 2 km de constitutiei mergeti vreodata? ia-o ca atare intrebarea, stii tu de ce Sefa eu nu m-am prins care e shpilul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 O sa iti spun in particular, momentan e numai pt Gixx...o fi "fratimiu" dar cand ma supara, ma supara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate