DragosTE Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 iese cineva pe la 8 jumate la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 salut are cinevea vreun loc de inchiriat in garaj?policlinica titan,magazin titan............sau ceva aproape da am eu ceva insa va fi utilizabil in 1-2 luni blocul cu garaj e in spatele benzinariei lukoil pe liviu rebreanu aproape de intersectia cu 1 decembrie pretul este de 50 ron /luna daca vrei sa-l vezi si te intereseaza suna-ma pe 0727691004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Cocoseii,cre' ca stam acasa sambata,fiindca prognoza meteo nu suna deloc bine: ''sambata va ploua in toata tara''.Naspa!!! Astept alte pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Cocoseii,cre' ca stam acasa sambata,fiindca prognoza meteo nu suna deloc bine: ''sambata va ploua in toata tara''.Naspa!!! Astept alte pareri. Alta parere..eu zic ca mergem ! Discutam diseara la intalnire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 vine careva azi la predeal??? eu plec pe la 2. si app, imi da cineva un cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 unde gasesc un kit de lant Honda cbr600f3 in Bucuresti?please................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 vine careva azi la predeal??? eu plec pe la 2. si app, imi da cineva un cort? noi s-ar putea sa plecam maine dimineata... unde gasesc un kit de lant Honda cbr600f3 in Bucuresti?please................ incearca pe net www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unamikblonda Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Are careva un loc si pt je? pliiiz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Are careva un loc si pt je? pliiiz! la noi in celula sau de veci ? Editat Iulie 10, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unamikblonda Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 la noi in celula sau de veci ? TU n ai liniste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 noi s-ar putea sa plecam maine dimineata...Sambata merg si Eu. incearca pe net www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unamikblonda Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Editat Iulie 10, 2009 de unamikblonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 @marius: incearca la scorpio az @all: breh care cum plecati maine? ne batea si pe noi un gand, dar cum prognoaza nu e buna, ne gandeam sa va insotim pana pe la campina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 @marius: incearca la scorpio az@all: breh care cum plecati maine? ne batea si pe noi un gand, dar cum prognoaza nu e buna, ne gandeam sa va insotim pana pe la campina... fa un efort si vino la titan diseara si o sa afli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 ar trebui sa nu mai biau pana atunci si sa vad pe unde e vesta de salvare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 pe la 7pm o tai spre Predeal, plecarea din fata casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 fratilor...cu durere in suflet tin sa va anunt ca trebuie sa dau motoru http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=213566 dati si voi mai departe...la prieteni&colegi multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Are careva un loc si pt je? pliiiz! on topic ne vedem diseara nu stiu daca o sa stau mult ca iar tre sa beau e grea si perioada dupa sesiune... Editat Iulie 10, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 @dragos: azi unde mai biei mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 @ Casper...de ce il vinzi...motivu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 plecarea spre predeal se face din rondul stadionului national(lia manoliu)intrare din strada maior coravu la ora 09:00. Adunarea si stabilirea conditiilor de mers se fac incepand cu ora 08:30. Doritorii sunt asteptati la ora scrisa mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 @dragos: azi unde mai biei mah? la o prietena bafta flacai la vreme sper sa aveti bulanel ca astia de la meteo nu prea tzin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdxlr Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 SALUTARE TUTUROR! Uite ca a mai aparut un motociclist in cartier: eu! Bogdan, 28 de ani, posesor de Aprilia Pegaso 650. Exista vre-un loc in care ne strangem si noi? Ca poate ne vedem acolo! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 (editat) SALUTARE TUTUROR! Uite ca a mai aparut un motociclist in cartier: eu! Bogdan, 28 de ani, posesor de Aprilia Pegaso 650. Exista vre-un loc in care ne strangem si noi? Ca poate ne vedem acolo! Asfalt uscat! salut bine ai venit ! dap la titan la a doua gura de metrou cea din parc intre orele 19 - 20 scrie prin topic de cel putin 10 ori exista si poze apropos - stai cumva fix langa scoala 112 ? Editat Iulie 11, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 salut bine ai venit ! dap la titan la a doua gura de metrou cea din parc intre orele 19 - 20 scrie prin topic de cel putin 10 ori exista si poze apropos - stai cumva fix langa scoala 112 ? In fiecare VINERI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate