Alex The Ripper Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Deci am retinut bine, vinerea pe la 19-19,30 se strange lumea la metrou la Titan? Ca as veni si io, ca sa vad ce se mai aude prin cartier, ca sa zic asa... ai inteles bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La Multi Ani "Marean_Ucigasu" a.k.a Luci03 ! Sa cresti mare man ,sanatate iti doresc si sa ai grija de tine si de mobra ta ! P.S : Traiasca mentorul Pokemonilor Forjatori ! Mersi frumos frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 la multi ani Lucica! sa ne traiesti! La cat mai multi km pe mobra, oricare ar fi ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La multi ani Luci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La multi ani, Luci! Sa se implineasca tot ce vrei tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Pe 11 august vreau sa plec cu Dragos (Lemne') intr-un tur de tara....o sa fie ceva de genu Buc~pitesti~craiova~drobeta~timisoara~oradea~cluj~sibiu~sighisoara~brasov si mai vedem:D Joi o sa stabilum traseul final....ideea este k ar mai fi 2~3 locuri libere Daca mai vrea cineva sa vina sa ma anunte id dode.bogdan tel 0766 800 912 Se merge la economie,dormit prin camine si la prieteni...nu cred k o sa sara de 220e cazare+drum+masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La multi ani, Luci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Pe 11 august vreau sa plec cu Dragos (Lemne') intr-un tur de tara....o sa fie ceva de genu Buc~pitesti~craiova~drobeta~timisoara~oradea~cluj~sibiu~sighisoara~brasov si mai vedem:D Joi o sa stabilum traseul final....ideea este k ar mai fi 2~3 locuri libere Daca mai vrea cineva sa vina sa ma anunte id dode.bogdan tel 0766 800 912 Se merge la economie,dormit prin camine si la prieteni...nu cred k o sa sara de 220e cazare+drum+masa Cu banii astia am fost in Grecia cu avionul si am stat o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) Cu banii astia am fost in Grecia cu avionul si am stat o saptamana Felicitari.....dar turul asta este cu motocicletele prin tara noastra Editat August 3, 2009 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Felicitari.....dar turul asta este cu motocicletele prin tara noastra fain, m-as baga si eu dar am auzit ca voi sunteti raceri..si nu are rost.. btw, nice sun man,unde drq ai fost tu in grecia cu 220 euro si cu avionu ..si ai mai stat si 7 zile? =)) peace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 fain, m-as baga si eu dar am auzit ca voi sunteti raceri..si nu are rost.. btw, nice sun man,unde drq ai fost tu in grecia cu 220 euro si cu avionu ..si ai mai stat si 7 zile? =)) peace ! haha Se merge lejer nu la record de viteza.... nipplelutz nu vine k are motorul prea visiniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 La Multi Ani Alisuca ! Mama ,mama cata bautura o sa fie vineri la intalnire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 La Multi Ani Alisuca ! Mama ,mama cata bautura o sa fie vineri la intalnire ! pepsi, cola, ice tea, prigat,sprite, 7 up.. si 2 bilete de 220 euro pt grecia..ca bonus..charter,hotel 5 stele ultra all inclusive.. LMA Alisuca ! sa cresti mai mare si mai frumoasa..si sa iti creasca cm la motor..pana la 600 Peace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Mercic de urari, sunteti niste draguti Si da, dau de baut vineri la intalnire, dar numai non-alcoolice, ca asa-i frumos Bilete in Grecia eu nu vreau, ma multumesc cu bilete aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 La Multi Ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) La multi ani si la mai multi km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :huh: Editat August 4, 2009 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Multumesc si voua Ramane valabil ce-am zis mai sus cu sucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 La multi ani frumoasa domnisoara Din pacate vineri lucrez toata ziua, dar, te taxez eu de suc data viitoare Multi km iti doresc si tie si lui Luci. Sa ne traiti! LUme, lume! Din lipsa de fonduri, m-am gandit la un troc. Dau una bucata geaca Dainese SF TEX (rosie), pe un schimb de filtru aer si bujii. Filtrul de aer sa fie sport. Toate draciile astea pentru al meu gixxer. Si-am incalecat pe-o sa, blabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 La multi ani Luci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soulsofty Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Salut la toata lumea!!!! sunt mai nou in lumea motociclistilor in bucuresti,am un chopper de 250 cmc din 2008 foarte bun dar necorespunzator cu atitudinea mea.sunt de parere poate ca voi toti ca un motor trebuie sa te reprezinte. Asa ca il vand pe asta( foarte ieftin),si o sa-mi iau altceva.apropo am si eu nevoie de niste indrumari: oscilez in cumpararea urmatorului motor intre: Honda Transalp Suzuki V-Strom Yamaha TDM Twin stie cineva ceva despre ele in afara de specificatiile pe care le au in carte(adica din experienta)????? Apropo nu vreau sa supar pe nimeni dar nu am citit pe aici prea mult,exista cumva vreo intalnire saptamanala pentru sectoristii din 3?????? Cand si unde???? Vreo plecare pe undeva se anunta???? Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre si drum bun fara incidente!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 V-Strom-ul mi se pare cea mai buna alegere la ceea ce ai tu nevoie ! Intalnirile se fac vinerea la a2a gura de metrou ,cea dinspre parc ,incepand cu orele 19 ! Vino sa vb cu Fabio daca te intereseaza ca ,el detine un V-Strom ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 V-Strom-ul mi se pare cea mai buna alegere la ceea ce ai tu nevoie ! si mie mi se pare la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 La multi ani frumoasa domnisoara Din pacate vineri lucrez toata ziua, dar, te taxez eu de suc data viitoare Multi km iti doresc si tie si lui Luci. Sa ne traiti! Iti multumesc, draga domn Iti pun sucul la frigider pana data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Iti multumesc, draga domn Iti pun sucul la frigider pana data viitoare La multi ani alisuca, tot ce iti doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate