Ravenitza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 forumul e viata si viata e pe forum. din zori si pana'n seara traim in ...forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 asta imi pare rau sa va zic, dar nu e viata. deci, inseamna ca nu traiti. doar forumiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 asta imi pare rau sa va zic, dar nu e viata. deci, inseamna ca nu traiti. doar forumiti Ain't no sunshine when there is no forum, only darkness everyday. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 . Mesaj completat asta imi pare rau sa va zic, dar nu e viata. deci, inseamna ca nu traiti. doar forumiti Cumparam vieti ca sa le irosim pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Cumparam vieti ca sa le irosim pe forum! ...caci nu este alta si mai frumoasa si mai cu folos in toata viata omului zabava decit forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ...caci nu este alta si mai frumoasa si mai cu folos in toata viata omului zabava decit forumul. Cacare este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ...caci nu este alta si mai frumoasa si mai cu folos in toata viata omului zabava decit forumul. Asa sa ne ajute ADMINul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Asa sa ne ajute ADMINul Nu lua numele ADMINului in desert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Mai bine ati iesi pe afara, cat mai sunt zilele astea cu soare.. Mie sambata imi expira rca-ul si nu stiu daca sa il mai fac Auzisem la un moment dat ceva de asigurari pt moto.. pe 1 luna.. stie cineva ceva de asta?! Editat Septembrie 9, 2009 de alisuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 estetzi rau cu lumilii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Nu lua numele ADMINului in desert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Ai gresit cu boss-ul...altii e sefii in Titan. Eu sunt un umil motociclist forumist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Ai gresit cu boss-ul...altii e sefii in Titan. Eu sunt un umil motociclist forumist. ejti too high! ieo-s pieton alco'list! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ejti too high! ieo-s pieton alco'list! I used to get high for a living. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 I used to get high for a living. paracetamol da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 paracetamol da?! ar fi ideal sa fie paracetamol, ca mai tratez si o raceala ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 sanatate curata! (nu, nu vorbeam de paracetamol!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cam devreme cu aberatile,NU Deci cand eram eu mic................am inceput sa povestesc prea devreme? Pot sa deschid cutia cu fantezii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 fratilor, e superb afara!!! nu mai stati in casa. eu ieri am fost cu sotul meu intr+o plimbare pana in braila. super tare !!! ambalati motoare si iesiti la plimbare. e pacat, ca destul o sa stati in casa cand va veni viscolul, ninsoarea si frigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 fratilor, e superb afara!!! nu mai stati in casa. eu ieri am fost cu sotul meu intr+o plimbare pana in braila. super tare !!! ambalati motoare si iesiti la plimbare. e pacat, ca destul o sa stati in casa cand va veni viscolul, ninsoarea si frigul noi asteptam iarna cand nu vor mai fi atat de multe motociclete pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 noi asteptam iarna cand nu vor mai fi atat de multe motociclete pe strada. cui ii place in conserva, sa intre in congelator sa se pastreze mai bine. si asta o poate face de acum, nu tre s avina iarna pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Eu ma plimb numai cu conserva..... ! Daca vrei sa te plimbi cu motorul poti sa o faci in siguranta pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cui ii place in conserva, sa intre in congelator sa se pastreze mai bine. si asta o poate face de acum, nu tre s avina iarna pt asta Nu-mi plac conservele... contin prea mult ulei si tin la silueta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Eu ma plimb numai cu conserva..... ! Daca vrei sa te plimbi cu motorul poti sa o faci in siguranta pe forum ! Noi vrem sa calarim .....,nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate