Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) Sigur scade! face parte din legile nescrise ce naibii:)PS.uri: vara viitoare e suficient de cald sa ma pot tunde din nou:D evident De la Cioran vine;) si nu, inca nu se stie unde pleaca:)) Eu nu urmez legile nescrise. Alea nu e legi. Doar cand e scris negru pe alb se ia in consideratiune, n`asa toar`shu presedinte? Paduchi de la casca? Nu-mi place Cioran. Eu nu citesc decat Playboy si Hustler. E singurele lecturi aprobate de comunitatea motociclistilor forumistilor din Titan... Ca sa nu mai existe dubii asupra indentitatii mele, atasez o poza ca sa pot fi recunoscut pe strada si la intrunirile moto. Editat Septembrie 20, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Eu nu urmez legile nescrise. Alea nu e legi. Doar cand e scris negru pe alb se ia in consideratiune, n`asa toar`shu presedinte? Paduchi de la casca? Nu-mi place Cioran. Eu nu citesc decat Playboy si Hustler. E singurele lecturi aprobate de comunitatea motociclistilor forumistilor din Titan... )) Perfect de acord , nici mie nu-mi place doar ca ma ajuta sa obtin o alta perspectiva asupra problemelor serioase si de maxima importanta expuse in revistele mentionate de tine;) Poate de la nepurtat casca demult....din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 )) Perfect de acord , nici mie nu-mi place doar ca ma ajuta sa obtin o alta perspectiva asupra problemelor serioase si de maxima importanta expuse in revistele mentionate de tine;)Poate de la nepurtat casca demult....din pacate... Adica mergi fara casca? Macar gel cu kevlar folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Adica mergi fara casca? Macar gel cu kevlar folosesti? Nuu!!! Adicatelea nu am mai avut ocazia s-o scot din sifonier demult! offf ma bagi in gura lupilor nevinovata bre! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Este foarte bun ! Trebuie o comanda ferma si consistenta pentru a linistii spiritele din interiorul comunitatii ! alo,sefu,dak azi organizatzi vreo iesire,v-as fi recunoscator dak imi datzi si mie un tel.mutzumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) Nuu!!! Adicatelea nu am mai avut ocazia s-o scot din sifonier demult! offf ma bagi in gura lupilor nevinovata bre! ) Si de ce ti-ai trecut la moto `onda? Si ce ai cu lupii, mi-ai vazut avatarul si gata? alo,sefu,dak azi organizatzi vreo iesire,v-as fi recunoscator dak imi datzi si mie un tel.mutzumesc anticipat. Mai am eu fix-ul ca nu l-am aruncat. Ti-l dau p`ala?! Editat Septembrie 20, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Si de ce ti-ai trecut la moto `onda? Si ce ai cu lupii, mi-ai vazut avatarul si gata? Mai am eu fix-ul ca nu l-am aruncat. Ti-l dau p`ala?! esti f dragutza si amabila,poate imi faci rost de unul public!bruta mik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Si de ce ti-ai trecut la moto `onda? Si ce ai cu lupii, mi-ai vazut avatarul si gata? Am trecut-o cand am facut contu', am si uitat sincera sa fiu...si oricum, cati dintre noi au info pe bune la avatar? N-am nimic cu lupii, respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 In sfarsit cineva care mai merge in parc ! Pe la ce ora? Si mai important decat atat, fara misto, primiti cu omu' nou - un fel de colind din pantelimon - au ba? Primim, primim, dar noi nu o ardem prin parc, sunt prea multi dubiosi pe acolo Noi stam cumintei la intrarea in parc. Daca nu stii unde sa vii, roaga-l frumos pe NYT sa te aduca, ca am tot vazut ca el se ocupa de plimbarea motociclistelor fara motocicliete @Inima de metal, ma primiti si pe mine la o bomboana agricola? Primim, primim. Da' sa nu scuipi pe jos, vorba aia, tinem la mediu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 esti f dragutza si amabila,poate imi faci rost de unul public!bruta mik. Nu stiu ce preferinte secsuale ai tu, dar mie nu imi plac baietii si sunt si anti curteni. Am trecut-o cand am facut contu', am si uitat sincera sa fiu...si oricum, cati dintre noi au info pe bune la avatar? N-am nimic cu lupii, respect! De ce vrei sa inseli comunitatea motociclistilor gay forumistilor?!? Pai e frumos? Eu unul sunt sincer in ceea ce scrie la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Primim, primim, dar noi nu o ardem prin parc, sunt prea multi dubiosi pe acolo Noi stam cumintei la intrarea in parc. Daca nu stii unde sa vii, roaga-l frumos pe NYT sa te aduca, ca am tot vazut ca el se ocupa de plimbarea motociclistelor fara motocicliete Ma gandeam eu ca nu prea pareti , dupa vorba, dupa port, genul celor pe care i-am vazut la rond:D NYT, sa te rog sau sa te oferi?:-P Ce tactica ma sfatuiesti sa adopt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Ma gandeam eu ca nu prea pareti , dupa vorba, dupa port, genul celor pe care i-am vazut la rond:D NYT, sa te rog sau sa te oferi?:-P Ce tactica ma sfatuiesti sa adopt? Poti sa te rogi de el, dar nu cred ca vei da de el ca a plecat. Ai putea sa incerci sa il mituiesti cu cookies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 De ce vrei sa inseli comunitatea motociclistilor gay forumistilor?!? Pai e frumos? Eu unul sunt sincer in ceea ce scrie la profil. )sunt ferm convinsa ca e adevarat tot , tot, tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) )sunt ferm convinsa ca e adevarat tot , tot, tot! Pe bune. Comunitatea poate confirma. P.S: De ce nu vii cu tramvaiul sau altceva? Chiulesti si de la Titan si din Pantelimon?!? Editat Septembrie 20, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Poti sa te rogi de el, dar nu cred ca vei da de el ca a plecat. Ai putea sa incerci sa il mituiesti cu cookies. ) ma gandeam eu ca e prea simplu. No, atunci astept pana vinerea viitoare si ata ete:) Distractie faina oricum! Cookies nu, o sa creada ca am ceva cu el si vreau sa-l ingras:-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Te-as lua eu, cu RATB-ul, ca am 15 ani. La anu cand fac 16, dau de A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Te-as lua eu, cu RATB-ul, ca am 15 ani. La anu cand fac 16, dau de A1. Si daca ai vrea, nu ai putea, stau prea aproape de parc:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Ma gandeam eu ca nu prea pareti , dupa vorba, dupa port, genul celor pe care i-am vazut la rond:D NYT, sa te rog sau sa te oferi?:-P Ce tactica ma sfatuiesti sa adopt? Noi am ridicat Rondul, motociclistii din Pantelimon. Daca nu esti la Rond, nu existi! Eu sunt rookie, si vorba aia, merg acolo aproape in fiecare seara de aproape 2 ani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Si daca ai vrea, nu ai putea, stau prea aproape de parc:))) S-atunci de ce refuzi invitatia baietilor de a merge la Rond? Nu te lasa parintii? Sotul? Prietenul? Vrei tu sa faci de ras comunitatea gay motociclistilor forumistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Daca nu stii unde sa vii, roaga-l frumos pe NYT sa te aduca, ca am tot vazut ca el se ocupa de plimbarea motociclistelor fara motocicliete si cand nu face asta se plimba pe Honda (Presimt ca mi-o iau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 si cand nu face asta se plimba pe Honda (Presimt ca mi-o iau ) ...la pachet sau local? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 ...la pachet sau local? nu stiu ce preferinte are Nyt... (nu la capitolul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 nu stiu ce preferinte are Nyt... (nu la capitolul asta) cumva, pui la indoiala calitatile lu' to'arshu' Presedine? din pacate/fericire, pedepsele nu se aplica dupe preferintze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) cumva, pui la indoiala calitatile lu' to'arshu' Presedine? din pacate/fericire, pedepsele nu se aplica dupe preferintze! Si daca as pune la indoiala calitatile lu' to'arshu' Presedinte ce as pati?! accept pedeapsa cea mai mare si "locala" Mesaj completat Fac pe viteaza ca pana miercuri to'arshu' Presedinte lipseste motivat de pe forumul de forumisti si apoi motociclisti Editat Septembrie 20, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate