Alexxa Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 Si daca as pune la indoiala calitatile lu' to'arshu' Presedinte ce as pati?! accept pedeapsa cea mai mare si "locala" Mesaj completat Fac pe viteaza ca pana miercuri to'arshu' Presedinte lipseste motivat de pe forumul de forumisti si apoi motociclisti Aha! cand pisica nu-i acasa, joaca forumistii/motociclistii soarecii pe forum masa (o veste foarte bine primita - pedepsele ca pedepsele, faptele sunt deja facute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 din cate imi amintesc,la adunarea generala,nu a fost nimeni numit sa duca la indeplinire si sa execute,numeasca sau sa hotareasca pedepsele.rog pe tov presedinte,pe Dna presedinte si intreg consiliu de administratzie,sa ia masuri pt buna desfasurare a activitatzii acestui forum si indeplinirea sarcinilor celor numitzi.ar fi ideal sa se infiintzeze si un post de urmaritor,supraveghetor al celor pedepsitzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 din cate imi amintesc,la adunarea generala,nu a fost nimeni numit sa duca la indeplinire si sa execute,numeasca sau sa hotareasca pedepsele.rog pe tov presedinte,pe Dna presedinte si intreg consiliu de administratzie,sa ia masuri pt buna desfasurare a activitatzii acestui forum si indeplinirea sarcinilor celor numitzi.ar fi ideal sa se infiintzeze si un post de urmaritor,supraveghetor al celor pedepsitzi. se este, se jtie iel/iea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 din cate imi amintesc,la adunarea generala,nu a fost nimeni numit sa duca la indeplinire si sa execute,numeasca sau sa hotareasca pedepsele.rog pe tov presedinte,pe Dna presedinte si intreg consiliu de administratzie,sa ia masuri pt buna desfasurare a activitatzii acestui forum si indeplinirea sarcinilor celor numitzi.ar fi ideal sa se infiintzeze si un post de urmaritor,supraveghetor al celor pedepsitzi. ar fi ideal k Dna pres edinta sa ia in considerare faptul k tov presedinte este invoit pana miercuri si sa se impuna,cu fortza dak e kzul!! Mesaj completat se este, se jtie iel/iea! DKW-ule,nush dak se jtie,dar avem nevoie de cineva cu simtz de raspundere,practic si hotarat,nu de sperietoare.nu de alta,dar nu cred k mai sperie pe cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 (editat) Me me me...eu voi fi purtatoarea de cuvant ca si pana acum, a presedintelui deci nu va tre alt domn presedinte? pai nu?! Pai ce-i cu agitatia asta aici, ati scapat din lesa toti si ati tabarat sa postati, rusinica, km copii !!! Editat Septembrie 20, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 20, 2009 Autor Share Postat Septembrie 20, 2009 unii fac km la motor/intruniri/ beri/... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Eu vreau pe Amkart dar mi-e frica fara crashpaduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 unii fac km la motor/intruniri/ beri/... Amazing...pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Tinand cont de doleantele anumitor motociclisti forumisti la sedinta de vineri va fi ales si o persoana ce va fi responsabila cu indeplinirea pedepselor de catre motociclistii gay forumisti ! Aceasta va trebuie sa dovedeasca adevarate calitati de hranire cu graunte a inculpatilor si suportarea lipsei de etate a anumitor membri ! De asemenea va trebui sa contorizeze si prezenta membrilor forumisti gay la intalnirile saptamanale deoarece am impresia ca pivnitarul proaspat ales nu se va descurca ! (hac ) @ Cioranitza : Mobra cu care eu ma dau pe forum are anumite tabieturi si preferinte in materie de pasagere ! Daca treci de probele capcana discutam despre o plimbare sub clar de luna cu o viteza de 512kb/s de pe pagina principala a forumului si pana la sectiunea Accidente ! @ Ravenitza : 'onda e 'onda ! (pedeapsa pt. d-voastra cand ma voi intoarce ) P.S : Pana miercuri voi parasi forumul gay dar las sarcinile conducerii in grija Ripperului care stiu ca se va descurca execrabil impecabil ! Editat Septembrie 21, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 @ Ravenitza : 'onda e 'onda ! (pedeapsa pt. d-voastra cand ma voi intoarce ) abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Newguy Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 se fac intruniri ceva prin titan ? ca si eu sunt din zona si asi fi interesat sa vin in caz ca se strange lumea pe la o ora sa spuna pe forum asi fi si eu interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 se fac intruniri ceva prin titan ? ca si eu sunt din zona si asi fi interesat sa vin in caz ca se strange lumea pe la o ora sa spuna pe forum asi fi si eu interesat In fiecare vineri, intre orele 19-20 la statia de metrou Titan gura din parc. Semnat Purtatoarea de cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 publicitate: "CAUT 2 BAIETI CU 2 MOTOARE PT UN ROL DE IUBIT SI DE PRIETEN ,SE OFERA DE LA 500 PANA LA 1000 RON,FILMARE VINERI SI SAMBATA .....alin2004matei@yahoo.com va rog sa trimiteti 2 poze ,nr tel si varsta multumesc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 [Numele quote = 'Data DKWraith2Anen' = 'Sep 21 2009, post 11:49' = '2111962 '] publicitate: "Caut 2 BAIETI CU 2 MOTOARE PT ONU lei DE iubit si de Prieten, Se ofera DE LA 500 PANA LA 1000 RON, filmare VINERI SI SAMBATA ..... VA alin2004matei@yahoo.com rog trimiteti SA 2 poze, nr tel si Varsta multumesc " [/ quote] iubitul ia 500 si prietenul 1000,nu?doar n-o lua iubitul si fata si mia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 eu am impresia ca voi va cam faceti de cap in lipsa sefilor. am lipsit (motivat), si eu si presedintele vostru si voi...rusine sa va fie..macar 5 minute, in caz ca stiti sa le numarati tre neaparat la sedinta de vineri sa punem bazele unor reguli ce e domne' atata dezmat? se sperie babele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Newguy Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 In fiecare vineri, intre orele 19-20 la statia de metrou Titan gura din parc. ok voi veni cu inca un prieten cu un k2 see you there xD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 publicitate:"CAUT 2 BAIETI CU 2 MOTOARE PT UN ROL DE IUBIT SI DE PRIETEN ,SE OFERA DE LA 500 PANA LA 1000 RON,FILMARE VINERI SI SAMBATA .....alin2004matei@yahoo.com va rog sa trimiteti 2 poze ,nr tel si varsta multumesc" ma potrivesc la ambele..in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 ne intalnim maine pe la ARC dupa 7 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 ma potrivesc la ambele..in acelasi timp atunci contacteaza persoana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 nu mai e niciun forumist ??! .....mi-am facut datoria si am intrebat ne vedem la ARC.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 ceva iesire pe sambata? am auzit ca brasov-tg secuiesc-tecuci e asfaltat nou, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Hmmm...grea decizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 (editat) Am vazut pe la TV k sambata si duminica asta sunt ceva targuri interesante primu e la Sinaia...cu zilele orasului...cu targ de mancaruri pt fomisti....si altele al 2-lea e pe la Bran.....la fel cu mancare si alte cele... eu cred k plec Duminica la unu din ele si stau de dimineata pan de cu seara mai ganditi-va si voi si poate bagam o plimbarika in grup .....mai bagati propuneri indecente si idei perverse...si mai vb vineri Editat Septembrie 23, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 publicitate:"CAUT 2 BAIETI CU 2 MOTOARE PT UN ROL DE IUBIT SI DE PRIETEN ,SE OFERA DE LA 500 PANA LA 1000 RON,FILMARE VINERI SI SAMBATA .....alin2004matei@yahoo.com va rog sa trimiteti 2 poze ,nr tel si varsta multumesc" profesore, in ce consta treaba asta? eu si suzi avem nevoie de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 publicitate:"CAUT 2 BAIETI CU 2 MOTOARE PT UN ROL DE IUBIT SI DE PRIETEN ,SE OFERA DE LA 500 PANA LA 1000 RON,FILMARE VINERI SI SAMBATA .....alin2004matei@yahoo.com va rog sa trimiteti 2 poze ,nr tel si varsta multumesc" Adica unu' ie loveru' celuilalt, care-i ie duar boyfriend?? Nu ofera suficient pentru un astfel de "serviciu".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate