Alexxa Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) ideal ar fi sa venim cu barca eu aduc vaslele ideal ar fi sa ne vedem la o carciuma pe vremea asta!un vin fiert,o votk,ceva sa ne puna sangele in miskre! unde .. ce ... vin ... aaaaa nu se poate am pirdut vinul fiert Daca cumva se declanseaza alarma, iti suna si pagerul. Chiar daca nu e in raza de actiune. mhei , ya terninati voi cu oftopicele astea , pai ce e aici, noi azi vorbeam de mileuri si moto-nautica asa si ziceai ca pagerul ala minune merge la distanta sau ba ... ops offtopic to mee looooooool Editat Octombrie 16, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 e posibil sa mearga totusi ...o am de o zi si nu am avut timp sa o testez bine stiu k functioneaza pe principiul transmiterii cu unde FM...si nu ar trebui sa fie probleme @alex r - tu ce alarma ai? Defender. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 @septimiu: uite detalii despre alarma mea: /index.php?...t&p=2134892 si a costat 4 mil si pagerul bate si in blocul din spatele meu (stii unde parchez si unde stau, o sa ti-l dau sa vad daca bate si la tine in casa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 am rezolvat-o pagerul bate din tot apartamentul chiar si din baie inainte nu auzeam alarma de la motor cd o armam( k eram prea departe) si credeam k doar pe pager imi arata k se armeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Olaaaaaaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Olaaaaaaaaaa... ...rioooooouuuuuu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Olaaaaaaaaaa!!!! Welcome back nepoate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Olaaaaaaaaaa!!!! Sper ca pleci maine, altfel te bat ca azi aveam treaba Da un tzar cand vii, bem o cafa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Olaaaaaaaaaa!!!! Olaaaaaaaaaa!!!! ....se potriveste la vremea de afara Editat Octombrie 19, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) cine are liber duminicile de 22 noiembrie Âşi 6 decembrie pt un job , lucru care presupune sa nu face-ti nimic in mare Programul din cele două zile va începe de la ora 8.00 Âşi se va sfârÂşi în momentul primirii procesului-verbal privind constatarea rezultatului votării la alegerile pentru PreÂşedinția României obținut la sfârÂşitul numărării voturilor Âşi semnat de către preÂşedintele Secției de Votare, de locțiitorul acestuia Âşi de căre membrii Secției de Votare. Plata observatorilor se va face pe baza procesului-verbal Âşi va fi de 120 RON/ zi daca doriti sa participati, voi sau prieteni, rude va rog sa imi trimite-ti PM cu mailul vostru sau al doritorului participant pt a-mi trimite inapoi in cel mai scurt timp un CV standard pe care il va primi participantii, doritorii trebuie sa aiba peste 18 ani impliniti, nu exista limita maxima de varsta , deci poate participa orice persoana majora (voi, parintii, unchii, matusile, amicii) merci Editat Octombrie 19, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 apropo, posesor de honda firestorm rosie cu numaru NDR... e pe aici..? sa dea un semn pe privat daca da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soulsofty Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 ARTA!!! Grease.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Olaaaaaaaaaa!!!! ...rioooooouuuuuu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Ajutati-ma sa devin conservar cu un simplu VOT aici >> multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Ajutati-ma sa devin conservar cu un simplu VOT aici >> multumesc Te ajut eu ......iti vand o masina marfa A3 1.8T quattro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 cine are liber duminicile de 22 noiembrie Âşi 6 decembrie pt un job , lucru care presupune sa nu face-ti nimic in mare Programul din cele două zile va începe de la ora 8.00 Âşi se va sfârÂşi în momentul primirii procesului-verbal privind constatarea rezultatului votării la alegerile pentru PreÂşedinția României obținut la sfârÂşitul numărării voturilor Âşi semnat de către preÂşedintele Secției de Votare, de locțiitorul acestuia Âşi de căre membrii Secției de Votare. Plata observatorilor se va face pe baza procesului-verbal Âşi va fi de 120 RON/ zi daca doriti sa participati, voi sau prieteni, rude va rog sa imi trimite-ti PM cu mailul vostru sau al doritorului participant pt a-mi trimite inapoi in cel mai scurt timp un CV standard pe care il va primi participantii, doritorii trebuie sa aiba peste 18 ani impliniti, nu exista limita maxima de varsta , deci poate participa orice persoana majora (voi, parintii, unchii, matusile, amicii) merci Se incepe de la 7 nu de la 8 cum zici tu aici pe forum Induci lumea in oroare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) Ajutati-ma sa devin conservar cu un simplu VOT aici >> multumesc interesant ...., pacat k ai intrat asa tarziu in joc bafta Editat Octombrie 20, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Salutare tuturor motociclistilor din sectorul 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ajutati-ma sa devin conservar cu un simplu VOT aici >> multumesc Adresa de vot este gresita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ajutati-ma sa devin conservar cu un simplu VOT aici >> multumesc Butoanee..te votasi si azi dar vad ca te apropii mai ai putin si ai castigat,esti pe locul 53 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Adresa de vot este gresita in fiecare zi se schimba, din pacate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 Se incepe de la 7 nu de la 8 cum zici tu aici pe forum Induci lumea in oroare!!! bhei ... daca am zis ca de la 8 am inseamna ca asa mi s-a comunicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 La Multi Ani Septimiu ! Sa faci cinste la fiecare cu 5 m de lant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) http://cursa.automarket.ro/profil/shumy001/3035881155 pentru aziMesaj completat http://cursa.automarket.ro/profil/shumy001/3371560201 si pentru azi ... Mesaj completat butoane baga link ul.... Gata mos, te-am votat. Sa traiesti domnule, la multi ani! Editat Octombrie 22, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate