septimiu JFK Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) vine careva azi la ARC?? Editat Octombrie 28, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 vine careva azi la ARC?? Ce sa cauti la arc eu am fost saptamana trecuta si nu era nici draku pe bezna aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Ce sa cauti la arc eu am fost saptamana trecuta si nu era nici draku pe bezna aia. Nu erau pt ca nenea politai nu a mai dat voie, asa ca s-au intalnit toti motoristii in alt loc langa Herastrau. (am uitat denumirea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Nu erau pt ca nenea politai nu a mai dat voie, asa ca s-au intalnit toti motoristii in alt loc langa Herastrau. (am uitat denumirea) Aha deci eu am fost singurul debusolat pe acolo HAAAAAIIIIIIIIIIIII............!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Aha deci eu am fost singurul debusolat pe acolo HAAAAAIIIIIIIIIIIII............!!!!!!!!!!!! Pai eu cand am ajuns, nenea politai mi-a spus unde sa merg, unde s-au restrans bikerii. Nu stiu de ce in acea zi nu ne-au lasat acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 am fost eu miercurea asta la ARC...si lumea e din ce in ce mai putina mai merg si saptamana viitoare si apoi cred k imi retrag batmobilul in vizuina app. stie cineva cum sa pun rimstripe'urile pe roata k sa iasa ok ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 /index.php?...t&p=2167983 Mesaj completat Dintre titanisti cine skieaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Dat cu placa da ! Skiurile sunt gay ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 /index.php?...t&p=2167983Mesaj completat Dintre titanisti cine skieaza? Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Dat cu placa da ! Skiurile sunt gay ! nu esti gay ma.. sper fuckbuddy ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Dat cu placa da ! Skiurile sunt gay ! Apropo de sky, placa , zapada si tot asa........... Ce faceti de Revelion? Eu organizez aici http://www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sin..._ta-c38725.html Noi suntem 8 daca vreti sa va bagati call me. Cabana e la 2700e adik undeva pe la 610ron pentru 5 nopti (de persoana). Alexandra 0723199291 Post valabil doar pentru titanisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Apropo de sky, placa , zapada si tot asa........... Ce faceti de Revelion?Eu organizez aici http://www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sin..._ta-c38725.html Noi suntem 8 daca vreti sa va bagati call me. Cabana e la 2700e adik undeva pe la 610ron pentru 5 nopti (de persoana). Alexandra 0723199291 Post valabil doar pentru titanisti. ce este inclus in banii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ce este inclus in banii astia? Cazarea(conditii f bune-am fost acolo si anu trecut)... vom fi 19 persoane, se ia totul la gramada(multa bautura). Inclus: distractia!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Buna oferta dar Valea Prahovei e gay La Staja e 100 ron/zi/pers cu demipensiune si e chiar pe partie. E departe, dar compenseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Buna oferta dar Valea Prahovei e gay La Staja e 100 ron/zi/pers cu demipensiune si e chiar pe partie. E departe, dar compenseaza. Asta de revelion? eu vorbeam acum de revelion. Intradevar nu e cea mai buna locatie si poate e mai scump decat la alte cabane, dar am chef de ceva doar al nostru,adik nu am chef sa merg undeva unde sa fie mai multa lume: aici suntem doar noi, facem ce vrem (nu ne apar in peisaj familii, copii, etc.) La locatie mai lucrez putin, pentru ca e posibil sa gasesc ceva mai ieftin in Dejani(langa Fagaras, super tare acolo). Dar ideea e: v-ati baga la un revelion in gasca de la titan? Sunt ceva doritori pe aici sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) Eu as putea sa fac rost de un microbuz de 9 pers cu care sa mergem cu totii. Ideea e sa fie amatori. Deocamdata insa raman la parerea ca VP e naspa si mi-e o lene sa ma car cu telecabina si apoi cu teleskiul, basca ca o sa ma ruineze. Editat Octombrie 30, 2009 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 care vrea niste ghete speed diadora nr 40-41 ? sau manusi alpinestars marimea L ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 eu as fi interesata insa sa fie la un pret pe care sa mi-l permit Mesaj completat vorbeam de revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 vorbeam de revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 si eu care credeam ca de manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am fost pe la 7 si 5 la locul de intalnire si nu era nimeni nimeni... (pe la 7 fara ceva paaaarca am vazut pe cineva acolo) a mai venit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 nu cred... e cam frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Inclus: distractia!!!! promotional? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ce faci nenea DKW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ce faci nenea DKW ? ma dau reising cu motoretu' p'in sufragerie service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate