Policeman Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Prienteni, cam pe la ora 14.00 - 14.30 plec cu sotia spre Turcia, Izmir la ai mei (cu masina din cauza sotia). Opresc o zi la Sliven pe la colegul meu din Bulgaria. Mie impare rau ca nu pot veni la intrunire de astazi si de saptamina vitoare. ( sambata ne intorcem.) Aveti grija cum conduceti. Asfalt Uscat ! p.s. : comenzi pentru cumparaturi speciale se accepta pana la ora 13.30. :-), Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Andrei r5: To all: For me: Al za best! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 sooo cine este suparat pe mine??? alexa asa zice.... stie cineva ceva ???KUMVA?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 sooo cine este suparat pe mine??? alexa asa zice.... stie cineva ceva ???KUMVA?? [/quote Cine mai esti si tu ??? Pune o poza cu mecla ta sa stie lumea si yo cine esti, prezinta-te cumva! Si dupa aia iti zic eu daca si cat se suparat sunt pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 sooo cine este suparat pe mine??? alexa asa zice.... stie cineva ceva ???KUMVA?? EU POZA !!! me!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 EU POZA !!! me!!!!! aaa te stiu ... NU cred ca e suparat cineva pe tine pt. ca nu ar avea rost, avand in vedere ca nu avem nimic in comun. Inainte de a inchide subiectul asi vrea sa-ti fac o recomandare : Vorbeste (scrie) doar daca ai ceva de zis ! Nu o mai face doar cand bei o bere si te simti tu zmeu pentru ca in lumea zmeilor esti un zmeusor mic si ratacit. OVER&OUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 (editat) aaa te stiu ... NU cred ca e suparat cineva pe tine pt. ca nu ar avea rost, avand in vedere ca nu avem nimic in comun. Inainte de a inchide subiectul asi vrea sa-ti fac o recomandare : Vorbeste (scrie) doar daca ai ceva de zis ! Nu o mai face doar cand bei o bere si te simti tu zmeu pentru ca in lumea zmeilor esti un zmeusor mic si ratacit. OVER&OUT salutare prieteni! am revenit in bucuresti cu numar si cerificat de inmatriculare noi noutze, s-au indurat aia de la vaslui sa mi le dea dupa o saptamana si jumatate see u around! Editat Iulie 17, 2007 de cehu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 (editat) Salut, Daca si-a inmatriculat cineva de curand motoru' sa ma jute si pe mine cu doua informatii: 1. Cat e taxa de inmatriculare ?(am gasit pe forumuri cam 7 variante pana acum) 2. Trebuie viza de la circa financiara si pentru cumparator sau doar pentru vanzator? Multumesc. Editat Iulie 17, 2007 de vlad_ivan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Salut, Daca si-a inmatriculat cineva de curand motoru' sa ma jute si pe mine cu doua informatii: 1. Cat e taxa de inmatriculare ?(am gasit pe forumuri cam 7 variante pana acum) 2. Trebuie viza de la circa financiara si pentru cumparator sau doar pentru vanzator? Multumesc. E jumatate din aia de masina adica 26 de lei.Atat era acum 1 luna si ceva.Ca sa fii 100% sigur vezi ca e un numar pt. informatii pe prima pagina. http://bpr.b.politiaromana.ro/ Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti Informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon: 323.30.30 - interior - 21121; 21126, iar pentru programari examen auto, la telefon: 323.30.30. - interior 25244. cu circa financiara nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Cine vrea sa mearga Vineri - Duminica (festival moto) la Razgrad Bulgaria ? Eu cu Blondu vom merge e la 60 de Km de Russe. In ideea asta eu zic sa ne intalnim Joi la ora 19:00 la Titan 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 sa vedem cum e cu carnetul ... stii tu al cui carnet ..... dar nu cred ca avem cum, dar daca e noi vrem, daca-l ia sa mergem cu moto la mare in vama .. am pleca cel ma devreme duminica dimineata devreme ... e bine daca-l ia sambata daca nu ... mai asteptam pana luni.. vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Harta: Doritori?!? Deci ne vedem Joi la ora 19:00 la Titan 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 daca ma simt bine joi vin si eu la intalnire as veni eu si in Bulgaria :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 @vlad ivan : ai nevoie de viza de la financiar atat la vanzator (ca il scoate de pe rol) cat si la cumparator (ca il ia in evidenta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Fratilor nu mai pot intra pe forum....chiar nu stiu ce sa-i fac..... .....va mai intalniti si vinera asta? daca da astept un semn de viata de la voi bafra...asfaltul oricum se anunta uscat....prea uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Eu zic cine vrea sa vina si maine foarte bine,dar sa ramana si vineri intalnirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Mi-am luat motooooooooooooor... Poze, mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 SSSSSorry! Hai-hui are motor. Era logat el cand am scris mesajul... EU mi-am luat motoooooor... Poze, stiti deja, mai tarziu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 (editat) SSSSSorry! Hai-hui are motor. Era logat el cand am scris mesajul... EU mi-am luat motoooooor... Poze, stiti deja, mai tarziu.... FELICITARIII POZEEE!!!! Nici nu sti cat ma bucur pt. tine Editat Iulie 19, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 ...da. Poftiti si o poza: ...da. Poftiti si o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 felicitari Dane! sa il stapanesti sanatos!!! la scufundari merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 sal! vreo doua in bucuresti si aproape unul in tg jiu asta care l-am luat acum o sa il dezmembrez. opresc ce imi trebuie si restul vand. ca nu l-am luat nici eu degeaba . dar tu cauta unul complet cu acte in regula. gasesti daca esti pe faza. eu mai am o java de 2.50 intr-un piston din 61-62 cu numere vechi. mai trebuie aranjata dar e ok. eu am tras un an pe ea pana am luat ijul. si o dau in 400 de lei. cu atat am luat-o acum 3 ani. daca intereseaza pe cineva si se incumeta sa o care din tg jiu.................. bafta multa!!! salut, florine! mai ai ijul? ai poze ceva? mersi frmos! cine-i tipul asta: /index.php?...t&id=203918 ? as baga mana-n foc ca e mihai, un fost coleg de clasa din liceu, dar daca-i el s-a ingrasat urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ...da. Poftiti si o poza: ...da. Poftiti si o poza: Dane mai pune odata pozele ca ... nu s-au incarcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate