Sari la conținut

vlad_ivan

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    b19llo

Profil

  • Locatie
    Bucuresti/Titan
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B 44 VYY
  • Club
    Titan

vlad_ivan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut baieti si fete. Vand motoru: Honda CB 500 din '96, 85000 km, merge brici. E buna pentru incepatori. Pret: 1200 Euro
  2. Salut baieti, As vrea sa imi iau un bmw f 650 GS din 2000. Poate cineva sa imi spuna daca a ajuns cu asa ceva pe la 40.000 - 50.000 km? Sunt probleme majore? Cum se comporta la drum lung incarcat ca un magar? Proprietarul spune ca are motor pe injectie dar din ce am citit ca deabia din 2001 a aparut injectia la modelul asta. Va rog scoteti-ma din ceata. Va multumesc.
  3. Salut baieti, As vrea sa imi iau un bmw f 650 GS din 2000. Poate cineva sa imi spuna daca a ajuns cu asa ceva pe la 40.000 - 50.000 km? Sunt probleme majore? Cum se comporta la drum lung incarcat ca un magar? Proprietarul spune ca are motor pe injectie dar din ce am citit ca deabia din 2001 a aparut injectia la modelul asta. Va rog scoteti-ma din ceata. Va multumesc.
  4. ER 6n e o moto ff misto (parerea mea) iar daca vrei sa mergi cu ea prin oras si nu sa ii dai 300 pe autostrada e o alegere mai buna decat o vitezana. in plus 70 cai sunt suficienti (din nou parerea mea). asa ca te asteptam in clubul naked.
  5. @pachemon: in ce poligon sunt facute pozele cu "iubitele"?
  6. rond Alba-iulia e ok. in fata bancii galbene (uit mereu cum o cheama). 9:30?
  7. Imi amintesc, desigur. Sa cresti mare si sa-ti iasa totul din plin!
  8. Am fost eu duminica pe la Romexpo cu pasul. Nu stiu ce spui tu ca a fost super tare dar sper ca nu te referi la SMAEB in sine care mie mi s-a parut trist si de prost gust. Sa faci un salon cu firme de cartier care aduc in standuri motociclete SH cu tarana pe cauciucuri mi se pare cel mai trist romanism pe care l-am trait anul asta. Si cel mai tare e ca aveau toate hartiutze cu "Va rugam nu va asezati". Pacat, ca doar nu mai vazusem CBR-uri la mana adoua si venisem special sa imi fac si eu o poza. Mi-a placut insa partea de echipament unde mi se pare ca a crescut simtitor oferta si s-au mai cumintit preturile. Asa ca am zis Doamne-ajuta si am plecat sa vad masinile tunate. Va salut pe toti si sper sa va vad curand.
  9. a fost super intr-adevar. dar extrem de obositor pentru prima iesire (la mine). am dormit 10 ore cand m-am intors si mi-ar mai fi trebuit vreo doua:) unde mai pui ca am plecat si cam dezbracat si am dardait "big time". noroc cu uncle zis si "bunica" baiat prevazator care m-a imbracat cu polarul de rezerva. la mai mare.
  10. Da, se pare ca vina primavara in sfarsit. Io pana nu vad 15 grade pe termometru nu ies ca-s mai friguros de fel. M-a prins si pe mine ninsoarea acu fo doua saptamani. Din Militari pana acasa mi-au paralizat degetele de la maini. Oricum am scapat lejer tinand cont de faptul ca eram in blugi. Asa ca sa vina ghiocelul. Il astept. Si scoatem noi parleala.
×
×
  • Creează nouă...