CrashTestPilot Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 iese careva la o mica plimbare prin cartier la ora asta? 0766.73.76.79 e nr meu de tel care vrea sa iasa sa ma anunte cred ca mai vin 2 cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 facem si noi maine un drum pe la amkart? pe la 12 la garaj...maine duminica, adica. poate mergem si uichendul aviator daca vremea e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 da o poza ati facut si voi la kartodrom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 pai daca nu ai fost acolo cine vroiai sa ne faca poze ? acum nu o sa creada nimeni ca motociclistul serios a fost pe circuit cu r6 ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 cine merge sambata sau duminica la amckart ? (in functie de vreme daca e mergem si sambata si duminica) raducule stai si citesti astepti informarea oficiala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Baieti, este cineva interesat de un loc (doua) intr-un garaj, zona Aleea calatis? E garaj de bloc (4 etaje) cu apa, caldura si curent electric. 80 de coco/luna de impartit la 4 sau 5 (acum suntem 3). relatii la: 0749.158.068 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 cine merge sambata sau duminica la amckart ?(in functie de vreme daca e mergem si sambata si duminica) Si ce faceti voi acolo, va dati sau va uitati ? Sacalu' se antreneaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Si ce faceti voi acolo, va dati sau va uitati ? Sacalu' se antreneaza ? nu toti sunt raceri de circuit ca tine mai multi se antreneaza vi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 diseara se intampla ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 sa intamplat ceva )) pizza din piata si bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 La garaj, ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 baieti am mobra noua. cand ii iau numerele vin iar. kawa er6n, ceva mai potrivita mie... fata de geserica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 baieti am mobra noua. cand ii iau numerele vin iar. kawa er6n, ceva mai potrivita mie... fata de geserica ... Buun S-o stapanesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 baieti am mobra noua. cand ii iau numerele vin iar. kawa er6n, ceva mai potrivita mie... fata de geserica ... Foarte frumoasa motocicleta sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente In curand odata cu caldura si vremea frumoasa or sa se reia si intalnirile de vineri de la parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 baieti am mobra noua. cand ii iau numerele vin iar. kawa er6n, ceva mai potrivita mie... fata de geserica ... sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) ne vedem astazi pe la garaj dupa 7 ? Editat Martie 11, 2009 de aalpine1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ne vedem astazi pe la garaj dupa 7 ? Cu ce ocazie ? sarbatorim ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 il sarbatorim pe motociclizdul serios ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salut baieti, Cica diseara se mananca shaorma la garaj.Nu stiu cu ce ocazie.Primiti si Ploiestiu. Multa bafta ptr baietii din DT. CELANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 te asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 diseara la parc sau la garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 diseara la parc sau la garaj ? nu veniti diseara la bikers party air brush?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 nu veniti diseara la bikers party air brush?? /index.php?showtopic=327731 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 nu veniti diseara la bikers party air brush?? are cine sa se duca ........... maine vine cineva la amckart ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 are cine sa se duca ........... maine vine cineva la amckart ? Eu merg numai sa fie frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate