aalpine1 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 http://www.racingparts.ro/detaliiProdus.php?id=286 ii lom lu taica ca sa vedem cat ii sa iasa din garaj ))))))))))))))) Bre, ramanem la ceasul cu cuc, n-are nevoie REISARUL de asemenea tehnologie ...stie omu deja ce va face in urmatoarea sesiune 1:12 1:14 1:16 1:20 Cismulitze ce-o mai face dumnealui? cu 1.20 mas multumii dupa cum foarte bine se vede i-a venit mintea la cap si s-a suit pe motocicleta de oameni seriosi e ce ii trebuie lui, cu cric central pt multi km prin garaj ))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Vin si eu sambata,dar din nou,am sa ma uit la voi,in timp ce am sa savurez o pizza.Daca vreti,va fac poze...:)Multumim de urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Vin si eu sambata,dar din nou,am sa ma uit la voi,in timp ce am sa savurez o pizza.Daca vreti,va fac poze...:)Multumim de urari! iesi la socializare si pizza in oras ? @D3LeiCuie - classalex vrea sa iti faca concurenta la pozele promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Daca vreti,va fac poze...:)Multumim de urari! Ce tot iti pupi mobra mah, esti "moto-fil" cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 o iubeste asa de mult incat iese de max 2 ori pe sapt ! sa nu se uzeze ! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pai o pup,si vb seara cu ea,sa fie cuminte,sa nu ma tavaleasca,dar nu ati inteles voi nimik,netrebnicilor:))))ahahahhaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 La ce ora maine?La garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 la 12 la garaj sau la 13 la amckart ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Sesiunea de sambata 04-04-2009:)) Editat Aprilie 4, 2009 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 reisarii frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 reisarii frate Hehe, ce mai invartesc pizza aia la masa oamenii, e mai usor sa te uiti decat sa te dai... ! Te-ai mai dat si duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Pai daca mananci pizza,nu poti zgaria carenele.... Ce poze reusite v-am facut,merit si eu un instructaj....nu?Sa-mi explicati si mie cu,curbele alea... Editat Aprilie 6, 2009 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Hehe, ce mai invartesc pizza aia la masa oamenii, e mai usor sa te uiti decat sa te dai... ! Te-ai mai dat si duminica ? duminica a fost nasol, aglomeratie, am stat 1 h ca sa ma dau 10 min si dupa am mai stat 1h si 30min ca sa ma dau dar am renuntat si am plecat acasa, in concluzie o sa plec mai devreme la amckart sau mai tarziu numai la 12 NU ! pizza & caterinca la ordinea zilei ! Pai daca mananci pizza,nu poti zgaria carenele....Ce poze reusite v-am facut,merit si eu un instructaj....nu?Sa-mi explicati si mie cu,curbele alea... le spargi direct )))))))))))) mai ales poza gen calendar pleiboi pt aia iti facem instructaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Daca stiti pe cineva care vrea un moto tare si ieftin , dati de veste : /index.php?showtopic=339975 Gata, se da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) bafta la vanzare ! o dai cu tot cu grade ? care-i urmatoarea ? Editat Aprilie 7, 2009 de aalpine1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Cred ca vrea 750-ul din 2004-2005.Pe asta o vreau si eu,sper sa nu si-o i-a inaintea mea,ca innebunesc...Glumesc...Laure,daca iti iei,nu ma intereseaza,mi-o dai si mie o tura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 heloooooo salut baieti, merci de urari, dau o bere de o saptamana sunt la bacau pe aeroport cred ca scap sambata pana atunci asfalt uscat ps taica de cand a aflat ca merge ducati pe o roata a luat-o razna vrea sa devina reisar (???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 bafta la vanzare ! o dai cu tot cu grade ?care-i urmatoarea ? Dau si gradele, tot cu 2500 , poti sa le cumperi acum ca ai dat "rabla" aia neagra, ai bani. ! Urmatoarea va fi un ...... suspans , nici eu nu m-am hotarat inca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 nu sunt compatibile cu ale mele ))))))))))))))))))))))))))))))))))) supermoto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 heloooooo salut baieti, merci de urari, dau o bere de o saptamana sunt la bacau pe aeroport cred ca scap sambata pana atunci asfalt uscat ps taica de cand a aflat ca merge ducati pe o roata a luat-o razna vrea sa devina reisar (???) la bacau nu se raspunde la tel ? perturbezi traficul aerian ? cu taica, totul e pana la ducati, taica ne zice el ca pleaca in delegatii in uichend dar cine stie pe la ce, cet-vest o fi exersand mersul pe o roata )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Sambata se merge la salonu moto,nu?se v-a rade,si se v-a face caterinca cred..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Sambata se merge la salonu moto,nu?se v-a rade,si se v-a face caterinca cred..... depinde de cine .................... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Or sa fie baieti si fete,o sa fie frumos...Dar si aglomeratie,cocalari..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 asa e peste tot )))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Care mai vine disera? /index.php?showtopic=339663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate