biancocelleste Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Tocmai tu Costi ? Tocmai tu care ai R6 ?????????????????????????? What the hell is wrong with this world ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Si la mine insista fetili...........dar nu am atas sa le plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) Eu am programare sambata E un fel de " the first date " ) Numai ca acum osa fie ceva mai ... inedit Editat Mai 23, 2012 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Hai frateeeeeeeeee...............unde draq sunt toate alea care te roaga sa le plimbi cu motorul............... pai cand ies afara si ma mai intalnesc cu, cunoscute.si vad ca sunt in echipament...ultima data a fost luni cand m-am dus si eu pt prima data la scoala cu motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 pai cand ies afara si ma mai intalnesc cu, cunoscute.si vad ca sunt in echipament...ultima data a fost luni cand m-am dus si eu pt prima data la scoala cu motoru... sa consemnezi in calendar aceasta zi istorica si foarte importanta pentru omenire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) sa consemnezi in calendar aceasta zi istorica si foarte importanta pentru omenire DA DA DA!INTRADEVAR! :crack :Ai facut rost de casca de pasager ma? Editat Mai 23, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Nu, prietenul meu cu CBR-ul a vandut casca. Ma gandeam ca poate ma ajuta un amic motociclist din Ghencea ; Dar daca e naspa si nu vrea, o sa rog pe altcineva :-" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Se uda toate cand vad un ENDURO! Nu pasarici d-alea....of.....cum spui pasarici tineretul numai la pixde se gandeste. Eu ziceam de pasarici d-alea cu pene,plus veveritze ,caprioare, iepurashi si ce-o mai fi prin padurile pe unde endurizez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Nu pasarici d-alea....of.....cum spui pasarici tineretul numai la pixde se gandeste. Eu ziceam de pasarici d-alea cu pene,plus veveritze ,caprioare, iepurashi si ce-o mai fi prin padurile pe unde endurizez. Asa e nenea cu enduro, numai la pi2de ne sta capul, ce sa facem Mai bine decat la jocuri sau calculatoare ( vezi generiatia born after '95 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Eu am programare sambata E un fel de " the first date " ) Numai ca acum osa fie ceva mai ... inedit o sa fie f inedit la cat o sa ploua ) o uzi de la prima intalnire )))) Intrebare pt aventurierii pe ploaie. de unde imi iau si eu un combinezon moto de ploaie, mai bunicel ca ma gandesc sa il folosesc si la anu cand o sa fug prin europa cu motoru. astept ceva detalii de la cei care au sau au folosit si review-uri sa pot sa aleg unu mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 (editat) Asa e nenea cu enduro, numai la pi2de ne sta capul, ce sa facem Mai bine decat la jocuri sau calculatoare ( vezi generiatia born after '95 ) Mah recunosc ca si mie imi mai sta capul la prospaturi ( la mine prospaturile sunt cele care au maxim 35 de ani ) ca deh, ochii vad, inima cere,doctoru' recomandã......da nu reusesc sa o conving pe nevasta-mea sa ma lase Editat Mai 24, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Mah recunosc ca si mie imi mai sta capul la prospaturi ( la mine prospaturile sunt cele care au maxim 35 de ani ) ca deh, ochii vad, inima cere,doctoru' recomandã......da nu reusesc sa o conving pe nevasta-mea sa ma lase Sper ca sotia ta nu are cont pe forum ca sa vada ce spui dumneata pe aici ON: sa vezi ce ma duc eu la munca sambata si nu mai plimb nicio duduie. Va ploua sigur pana maine seara si este prea posibil sa continue si in week end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Sper ca sotia ta nu are cont pe forum ca sa vada ce spui dumneata pe aici Nu-i trebuie cont ca sa vada ,si daca vede am replica asta "Pisi eu doar pe tine te iubesc da' vroiam sa fac impresie si d-aia am scris ce am scris" P.S.- poti sa ma tutuiesti, ma simt mai tanar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Facem o intalnire asta seara sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 In Pipera ploua de 30 minute torential.. in drumul taberei cum este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 in Rahova nu se mai vede asfaltul ,deci ajung cu barca in Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 A venit urgia i la noi ... ii da cu galeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 vai ce fricosi daca vreti ne intalnim azi ) e frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 eu m-as baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Intrebare: a mai facut cineva inteligenta miscare de a merge cu motoru la munca ? Eu sunt ciuciulete, cred c a o sa ma usuc la terminarea programului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Eu sunt cu motorul. Decat sa fac o ora si jumatate cu masina am preferat sa merg 15 minute prin ploaie cu motorul. Combinezonul de ploaie pe mine si gata. Am ajuns fara nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 E o vorba, cine n-are combinezon de ploaie, sa-si cumpere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 si eu sunt cu motoru la munca in fiecare zi indiferent de conditiile meteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Si eu la fel, benzina sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate