adorlith Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Stiti vreun laborator de vopsele care are analizor electronic pt. culoare, dintr-ala unde te duci cu un sample de vopsea si-ti spune compozitia. Am fost la vreo 3 care incercau sa determine culoarea ochiometric si am zis pas. Si o vopsitorie rezonabila ca pret si calitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 Stau cam prost cu banii si de asta vreau sa-mi vopsesc doar aripa fata si rama de radiator. Cand am sa dispun de "finante" vreau s-o vopsesc toata, si-am sa te sun. Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 hm, laborator am vazut la Lizeanu langa MegaImage, cu analizor i tot ce vrei....doar ca nu stiu daca nu cumva s-o fi inchis Mai sunt unii in Targul Vitan care prepara vopsele, dar nu stiu daca pe baza de analizor sau pe baza de "e cam p-acolo, dom'le" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Mai sunt unii in Targul Vitan care prepara vopsele, dar nu stiu daca pe baza de analizor sau pe baza de "e cam p-acolo, dom'le" Din cate stiiu eu,aia din Vitan au analizor si i-au facut unui tip o vopsea pt auto.Au nimerit-o si a fost ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 laborator bun e la APACA inspre militari pe dreapta la 80 de metri, se numeste Glasurit si are sigla un papagal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate