axi Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Deschid aceasta tema pentru a va invita sa ne/va puneti poze cu voi si motoarele voastre asa poate ne cunoastem mai bine in trafic ok motorul meu>>>>>>>>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Vin, vin si pozele. Momentan nu sunt acasa, sunt plecat peste hotare dar va pot face o descriere pana atunci. BMW F 650 rosu cu nr AB 85 SIB. Sunt din Vintu de jos. Sa ne vedem cu bine la sfarsitul lui mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (editat) Se pare ca in Alba se poarta rosu...si al meu e rosu. Oricum in oras sunt cu mopedu' ( sau vreun scuter pe care l-am surubarit ) . In afara conduce tata (inca 2 ani ), da' numa' cu mine in spate. Doar e al meu. Sa nu va induca in eroare nr. de AR...ca tata l-a vandut si l-am cumparat inapoi . Numa' sa-i fac asigurarea, ca vreme buna a inceput sa fie! Va salut cu farul ! Editat Martie 10, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Se pare ca in Alba se poarta rosu...si al meu e rosu. Oricum in oras sunt cu mopedu' ( sau vreun scuter pe care l-am surubarit ) . In afara conduce tata (inca 2 ani ), da' numa' cu mine in spate. Doar e al meu. Sa nu va induca in eroare nr. de AR...ca tata l-a vandut si l-am cumparat inapoi . Numa' sa-i fac asigurarea, ca vreme buna a inceput sa fie! Va salut cu farul ! prentene de ce nu ai venit si tu cu paranoya baiatu cu mobra(scz am uitat) si baiatu Yamaha chooper!!1 Super baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Pentru un drum de Alba depind de timpul liber pe care il are tata. -pe ala cu Dominatoru' il cunosc bine...vine la sfarsit de saptamana-e student -ala cu mobra cred ca e Razvan, e tot timpul cu ala cu dominatoru' - are un scuter cu set malossi si o mobra pe care vrea sa o faca. -yamaha virago nu stiu sa fie in cugir ( cu numar ) In rest mai ajung duminica la "BALCI" in alba dar in afara de scutere n-am vazut motoare...un nene din aiud cu piese, unu din barabant si restul mucosi ca mine ( care dupa ce chinuie un scuter sau moped vor sa obtina pe el mai mult decat face ). Pana la urma tot ne vom intalni la o poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinspace Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 -yamaha virago nu stiu sa fie in cugir ( cu numar ) Are Ede si acuma si-o rezolvat si cu actele ( asa am auzit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Are Ede si acuma si-o rezolvat si cu actele ( asa am auzit ) aia de 500? bine ar fi sa-si faca nr ( zicea ceva de saptamana asta)...dar ai vazut-o pe drumurile partiei? eu l-am vazut doar cu etz150. Esti din Cugir? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 (editat) Saptamana viitoare incep conducerea pe minsc la sc de soferi,(d invatat m-am apucat de mult)si daca Dumnezeu m-ajuta in 28 iunie am permisul si va promit ca oa sa va fac o vizita la toti P.S. invit cu ocazia asta ca si ceilati MOTOCICLISTI bine cunoscuti s-a se 'afirme' in acest topic!!! multumesc Deschid aceasta tema pentru a va invita sa ne/va puneti poze cu voi si motoarele voastre asa poate ne cunoastem mai bine in trafic ok motorul meu>>>>>>>>>> o si astea 2 dagici era sa le uit Editat Martie 12, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Saptamana viitoare incep conducerea pe minsc la sc de soferi,(d invatat m-am apucat de mult)si daca Dumnezeu m-ajuta in 28 iunie am permisul si va promit ca oa sa va fac o vizita la toti P.S. invit cu ocazia asta ca si ceilati MOTOCICLISTI bine cunoscuti s-a se 'afirme' in acest topic!!! multumesc o si astea 2 dagici era sa le uit invata si ia-l ...si fa-mi in ciuda...eu mai am vreo 2 ani ( A1 nu merita pt. 2 ani , si n-am nici motor de 125 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 bai baieti sanatate,in primul rand am fost la shard cu un dominator si cu o handa shadow,sanatate tuturor si asfalt uscat,ne mai vedem (pt baietii din alba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 bai baieti sanatate,in primul rand am fost la shard cu un dominator si cu o handa shadow,sanatate tuturor si asfalt uscat,ne mai vedem (pt baietii din alba) dami id tau de mess!!! salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 imi permit sa il pun si pe ravan aici,este un motociclist adevarat chiar dak nu are un motor adecvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 imi permit sa il pun si pe ravan aici,este un motociclist adevarat chiar dak nu are un motor adecvat auzi zii la razvan daca vrea sa facem un schimb!!!stii tu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paranoya Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 tete a primit acolo cauciucuri k imi tre neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 tete a primit acolo cauciucuri k imi tre neaparat Pi zii marimea si eu ii zic la shefu: Anunt de ultima ora!!!!!!!!!! ................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 Ma tot gsndesc se s-a intamplat cu ceilalti motociclisti din alba? asx, bazil, marius..... up fratiilor!!! sanatate si noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 (editat) Saptamana viitoare incep conducerea pe minsc la sc de soferi,(d invatat m-am apucat de mult)si daca Dumnezeu m-ajuta in 28 iunie am permisul si va promit ca oa sa va fac o vizita la toti P.S. invit cu ocazia asta ca si ceilati MOTOCICLISTI bine cunoscuti s-a se 'afirme' in acest topic!!! multumesc o si astea 2 dagici era sa le uit Saptamana viitoare incep conducerea pe minsc la sc de soferi,(d invatat m-am apucat de mult)si daca Dumnezeu m-ajuta in 28 iunie am permisul si va promit ca oa sa va fac o vizita la toti P.S. invit cu ocazia asta ca si ceilati MOTOCICLISTI bine cunoscuti s-a se 'afirme' in acest topic!!! multumesc o si astea 2 dagici era sa le uit si kawa, dar nu o mai tin !!! :cheers:anuntati-ma daca o vreti ...eftin Editat Martie 25, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Saptamana viitoare incep conducerea pe minsc la sc de soferi,(d invatat m-am apucat de mult)si daca Dumnezeu m-ajuta in 28 iunie am permisul si va promit ca oa sa va fac o vizita la toti P.S. invit cu ocazia asta ca si ceilati MOTOCICLISTI bine cunoscuti s-a se 'afirme' in acest topic!!! multumesc o si astea 2 dagici era sa le uit a doua , de ce ''fel'' ii?? ca am mai vazut una asemanatoare , si nam stiut de unde sa o iau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 a doua , de ce ''fel'' ii?? ca am mai vazut una asemanatoare , si nam stiut de unde sa o iau.. Pai da...simsoneta si honda!!! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Joi ajung si eu in tara. Deabia astept sa dau o tura cu motorul prin Alba. Ne vedem daca sunteti in trafic. Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 31, 2007 Autor Share Postat Martie 31, 2007 Joi ajung si eu in tara. Deabia astept sa dau o tura cu motorul prin Alba. Ne vedem daca sunteti in trafic. Pa unul rosu??????? daca da l-am vazut vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 sal all ! pun si eu poza cu mobra mea ! --- Mesaj completat în 01 Aug 2007 04:48 ------------- pt motoristi din alba ........ . faceti si voi un loc de intalnire seara.......si lasati id-urile voastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinspace Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 sal ! uitati poze si cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 sal ! uitati poze si cu mine mamaaaaa....... timitere la poza ta!.... nu te-a prins radarul cu uralul ala? .... la tinuta de drum pe care o aveai .... numa bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 uite poze cu mobrele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate