papas Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 am poze de la muzeul tehnic din stutgadt dar nu pot sa le pun pe toate ca nu incap ...am sa pun doar cateva poate reprezentative... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Daca este in muzeul tehnic nu inseamna ca este motocicleta originala de fabrica. Este un bobber Panhead. Si celalalt este ceva micro-chopper(probabil de fabrica,oricum lipsit de rlevanta ca motocicleta). Panhead-ul este super. Foate fain gandit este Suicide-shift-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Un model aniversar--100 de ani de HD. E la fel ca si mister.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Eu totusi nu cred ca nici unul dintre cele doua sunt de fabrica. Ala postat de tine pare a fi fost un Heritage stoc care acum este bobberit. Galeriile care sunt pe el sunt si la Zodiac in catalog. Nu cred ca Harley ar scoate nici o data o motocicleta ca acestea doua. Nici macar cu scop aniversar,luand in considerare ca au refuzat intotdeauna sa se asocieze cu imaginea de biker rebel pana acum vreo doi ani. De abia anul trecut au facut Street Bob,prima motocicleta care da credit cat de cat bikerilor care au tinut Harley pe val atatia ani. Asa cred eu dar poate ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Nee, nu am vrut sa spun ca e facut de HD. Ala de la muzeu e un custom facut pt a aniversa 100 ani HD (nu de fabr), la fel ca si ala negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 asa lupule, credeam ca te-au pacalit aia de la Kawa si ti-au zis ca 'motorul acesta negru urat (nu frumos ca modelele noastre) este ceea ce produce HD...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 poate urmatoarele poze o sa va convinga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 NU STIU DE CE, DAR NU MI-A LUAT POZELE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Singurul chopper postat de tine in mesajul de mai sus este BMW-ul visiniu,care nu este de fabrica in nici un caz (scrie si pe tabla din fata lui). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate