ninja Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 frate nkz ti-am gasit motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 ahahahahaah, sa te plimbi cu asta prin bucuresti si sa te opreasca politia ca ai depasit viteza regulamentara cu vaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 22, 2003 Admin Share Postat August 22, 2003 io l'am sustinut la arad ce observati in poza asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 e chiar atractiv in poza asta .... bleah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 NKZ nu intra pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 Domnule Ninja, contacteaza-ma pe privat ca am treburi importante de discutat cu dumneata. Informatii despre NKZ care l-ar face prea rau de ris daca le-as posta aici. Si alte treburi offtopic. Astept. Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 Nu uita in informatiile alea sa ii zici si ca ai furat startul si ca m-ai facut cu 2m in fatza. Eu am acoperire ca am mers cu motor de 600 si era normal sa ma faci. Dar tu bravezi dintr-o chestie minora. Dar dupa cum spuneam te astept oricand sa ne intrecem si crede-ma ca eu chiar o sa postez aici informatiile care te vor face de kko. PS: Imaginati-va ca daca il faceam atunci isi dadea foc la troleibuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 NKZ, stai linistit tata, ca l-am facut eu pe varul Razvan la cursa de scotere, si a venit cu scuze de genul ca el a terminat in puncte la cursa de sambata...care era antrenament liber.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate