DaGNic Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Uau, am senzatia ca am trait pe marte, de ce oare nu am dat de acest forum pana acum ? Nu mai conteaza ... imi place ce vad aici si cred ca am de citit cateva saptamani dintr-o respiratie Ma dau de cativa ani cu un DR iar acum astept o africana. Sper sa ne cunoastem mai de-aproape, fie pe drum, fie la bere ... LA MAI MARE !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Bine ai venit. Sa ne vedem sanatosi pe sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Bine ai venit! Shi sa ai bafta cat incape cu Africana... DDC PS.: de unde eshti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 pentru discutii care nu au legatura cu forumul va rog sa folositi massenger-ul. dagnic, ne bucuram ca ai aparut, dar te rog ajuta-ne sa mentinem coltul la fel de liber de inutilitati ca si pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate