TETEA. Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Salutare, oameni buni! Va intreb daca pot folosi aditiv Metabond pentru ulei motor la un Kawasaki GPZ, in conditiile in care, din cate stiu, acelasi ulei ulei unge si ambreiajul. Poate acest aditiv sa dauneze ambreiajului, prin formarea unei pelicule pe discurile de ambreiaj sau in oricare alt fel pe care acum nu mi-l imaginez? Eventual ce alt ulei/aditiv pot folosi? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Salutare, oameni buni! Va intreb daca pot folosi aditiv Metabond pentru ulei motor la un Kawasaki GPZ, in conditiile in care, din cate stiu, acelasi ulei ulei unge si ambreiajul. Poate acest aditiv sa dauneze ambreiajului, prin formarea unei pelicule pe discurile de ambreiaj sau in oricare alt fel pe care acum nu mi-l imaginez? Eventual ce alt ulei/aditiv pot folosi? Multumesc anticipat pentru raspunsuri! In loc sa pui tratament de ulei (total nefolositor la motociclete), mai bine schimbi uleiul cu unul bun si ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Am folosit Metabond C de doua ori pe motoreta mea, mai ales ca atunci ma ocupam cu piese moto si il si comercializam. Cert este ca nu a afectat ambreajul (in prealabil discutasem exact cu domnul inginer care reprezinta Metabond in RO). Parca s-a micsorat zgomotul din motor... Pana la urma urmei nu pot spune ca am sesizat o mare diferenta. Oricum odata cu Metabond am schimbat si uleiul, am trecut la unul mai gros, deci nu pot spune ca a mers mai bine datorita Metabondului. Nici ca a inceput sa scuipe flacari si sa fuga ca avionul nu pot spune. Cert este ca e un produs scump care costa cat un schimb de ulei bun. Si cert mai este ca am renuntat la el, preferand sa schimb uleiul si filtrul mai des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Multumesc pentru raspunsuri. Orcum schimb uleiul, nu se pune problema. Un ulei bun pt. un GPZ? Ca incep sa-mi conturez si eu parerea ca aditivul nu ajuta cine-stie-ce. Sau... e cineva de alta parere? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 /index.php?...c=39399&hl= Eu personal am asa ceva in motor, si nu pot spune nimic negativ despre el. ........ Dar nici prea multe de lauda. In afara de relanti crescut (teoretic frecare mai mica) motorul merge la fel, adica impecabil, fara zgomote. Ca ulei de GPZ, baga ceva semisintetic 10W40 sau 10W50 daca rulajul e mare. Marca nu conteaza. Vezi la Louis 10W50 sintetic, era destul de ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru link (cristi-mic ) M-am decis sa folosesc si prin asta voi trece fie in categoria sustinatorilor produsului, fie in tabara adversa. Indiferent de situatie, am sa va tin la curent. Sa ne vedem cu bine pe soselele patriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Am folosit Metabond C de doua ori pe motoreta mea, mai ales ca atunci ma ocupam cu piese moto si il si comercializam. Cert este ca nu a afectat ambreajul (in prealabil discutasem exact cu domnul inginer care reprezinta Metabond in RO). Parca s-a micsorat zgomotul din motor... Pana la urma urmei nu pot spune ca am sesizat o mare diferenta. Oricum odata cu Metabond am schimbat si uleiul, am trecut la unul mai gros, deci nu pot spune ca a mers mai bine datorita Metabondului. Nici ca a inceput sa scuipe flacari si sa fuga ca avionul nu pot spune. Cert este ca e un produs scump care costa cat un schimb de ulei bun. Si cert mai este ca am renuntat la el, preferand sa schimb uleiul si filtrul mai des. total de acord...omule lasa aditivii...schimba uleiul la timp si filtrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate