Sari la conținut

Suzuki Dacia Frontal!


easy rider
 Share

Postări Recomandate

accident frontal! suzuki + dacie, la 10 km de odorheiu secuiesc ( curba dreapta)

cauza : viteza prea mare ( suzuki) ,

norocul motocilistului: a scapat cu un nas rupt si niste contuzii la mana

oameni buni ganditi va si la faptul ca si maine e o zi , inainte de astfel de excursii !! si asa suntem pe cale de disparitie :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu ma insel niste prieteni au ajuns la cateva zeci de minute dupa accident.Si ziceau ca n-ar fi fost chiar frontal, motor venit tare >> curba la dreapta, iesit un pic pe contrasens si intalnit masina circuland regulamentar din fata, cica pe soferul masinii l-au scos cu descarcerarea, riderul se zice ca ar fi grav(nu stiu??)

PS:plecasera deodata din Ciuc cu prietenii mei (3 clasice), dar au zis ca se grabesc (2 vitezane, unul e cel din poza).

PPS: sezonul asta se arata a fi unul foarte brutal de la inceputuri, oare prin septembrie despre ce o sa povestim?Nasol.Take care!

Editat de S George
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

accident frontal! suzuki + dacie, la 10 km de odorheiu secuiesc ( curba dreapta)

cauza : viteza prea mare ( suzuki) ,

norocul motocilistului: a scapat cu un nas rupt si niste contuzii la mana

oameni buni ganditi va si la faptul ca si maine e o zi , inainte de astfel de excursii !! si asa suntem pe cale de disparitie :D

 

 

cam nu prea era totul cum scria ziarul : eram noi doi cu doua motociclete eu cu GSR iar prietenul cu un GSF 500 , el era primul , l-am lasat sa se indeparteze sa avem o distanta de 100m intre noi , eu am abordat gresit curba aceea dar nu aveam o viteza extraordinar de mare , aveam cam 90-100 km pe ora , nu-mi amintesc dar dupa cum se pare ori am depasit ceva ori am evitat ceva altfel nu vad ce am cautat pe banda din contrasens.Mosul de la volan a fost ajutat sa iasa din masina dar de cei ce au venit dupa accident si nu de descarcerare(peste 2 saptamani era refacut 100% avea zgarieturi pe brat de la parbrizul spart si julituri la glezna - si pentru o dacie din 1972 a primit 35milioane) Prima diagnoza facuta de cei din ambulanta era : nas rupt si contuzie la bratul drept. La spitalul di Od.-sec au incercat sa faca ceva dar dupa cateva incercari m-au trimis la Tg. mures la nasul rupt am deja facute 2 operatii cranio faciale deoarece portbagajul facut din fier forjat ce mi-a intrat prin vizorul castii mi-a spart nu numai nasul ci si mai multe oase de pe frunte si fata si daca scap cu mana dreapta refacuta pentru care deja am fost programat la operatia 3 si 4 (doar penru mana)la 9 iul. deci in total voi avea peste 8 operatii in 6 luni si in afara faptului ca nu am ramas mort , orb sau invalid nu am scapat prea ieftin. Pe dealta patre sasiul si fata motorului e facut praf reparatia lor nici nu stiu daca are sens.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca ai ramasa in viata, sigur e mai ieftin asa...Oricum sa speram ca invata cat mai multi din ceea ce ai patit tu si la cat mai putine din astea.

Insanatosire grabnica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca e acelasi /index.php?showtopic=109083

asa si este , doar pur si simplu nu pot sa raman pe dinafara mai ales cand sunt intitulat vitezan? sau ca mai era cineva care se ofera sa mergem cu ei ? in Ciuc m-am intalnit cu niste baieti si fete cu chopere dar nici nu era vorba sa mergem impreuna undeva caci dece nu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...