bvis Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Anul trecut am cumparat aceasta motocicleta, care arata cum arata ... Cum am vrut sa o fac sa arate bine, am inceput sa o demontez .... Asta am facut-o cu un prieten pe care il regasiti ca "awonsu". Pe scurt am plecat de aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 a trecut si prin faza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 incet, incet a prins ceva culoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 ... sau unele piese, dupa o lunga, lunga asteptare arata chiar bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 ... adunate toate incep sa prinda chiar o oarecare forma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 ... incep sa ii creasca si rotile, motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2004 Autor Share Postat Iunie 21, 2004 ... acum arata cam asa, plus instalatia electrica 80% terminata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Superb lucru. Astept continuarea. Sa-ti traiasca jucarica. Drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 ti-am vazut si site-ul .... aaaa .... si la mai mare! misto BK-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 Felicitari. Asa am inceput si eu in '92 cu o Jawa de 2 1/2 pe care am montat-o in casa. Stateam la bloc, la etajul 1. Dai inaintem si sa ne-ntalnim pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 27, 2004 Autor Share Postat Iunie 27, 2004 Multumesc tuturor pentru aprecieri. Sper sa il termin cat mai curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 superba. s-o stapanesti si intretii sanatos . ti-a iest super bine. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 (editat) Cam asa arata acum o saptamana. Mai am de tapitat siturile si e gata. Editat Aprilie 4, 2005 de bvis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Cam asa arata acum o saptamana. Mai am de tapitat siturile si e gata. meserieeee!! ...cind ma gindesc k nipra mia e desf...cita munk ma asteaptaaa...da la sfirsit cne o saa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Cam asa arata acum o saptamana. Mai am de tapitat siturile si e gata. EXCELENT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 cam cat te-a reconditionarea ei, atat tabaraia si accesoriile, cat si motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 cam cat te-a reconditionarea ei, atat tabaraia si accesoriile, cat si motorul Nu am facut un calcul pentru ca nu am vrut sa ma sperii. Oricum am facut-o pentru mine si nu am facut rabat la calitate pentru a iesi mai ieftin si sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 e normal sa nu faci rabat cand faci pentru tine... eram doar curios pentru ca mai mult ca sigur voi trece si io prin asa ceva multam, succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 e normal sa nu faci rabat cand faci pentru tine...eram doar curios pentru ca mai mult ca sigur voi trece si io prin asa ceva multam, succes in continuare Multumesc la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Super faina ti-a iesit! Sa-ti traiasca si sa te poarte pe unde vrei tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 FELICITARI PT restaurare bvis.......am o intrebare de cind a vopsit cornel primul simson in galben,vad ca a devenit si prin tara o moda .......dar arata super transmitei salutari la cornel din partea mea mai schimbati si voi cite ceva pe pagina voastra ca de mult nu ati schimbat nimic salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 FELICITARI PT restaurare bvis.......am o intrebare de cind a vopsit cornel primul simson in galben,vad ca a devenit si prin tara o moda .......dar arata super transmitei salutari la cornel din partea mea mai schimbati si voi cite ceva pe pagina voastra ca de mult nu ati schimbat nimic salut Sa stii ca am oscilat intre galben si albastru, dar in ultimul moment am optat pentru galben. E alta nuanta decat a lui Cornel. Daca te uiti bine mai sunt ceva mici modificari, ceva nou de vanzare,... Lui Cornel poti sa ii scrii la adresa de pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Am vazut k ai sablat o gramada de pise.Da-mi shi mie adresa unui atelier de sablat k am kutat de mi-a venit boala shi n-am gasit.Multzumesk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 Am vazut k ai sablat o gramada de pise.Da-mi shi mie adresa unui atelier de sablat k am kutat de mi-a venit boala shi n-am gasit.Multzumesk! Toata smecheria se face la negru si din pacate este in Timisoara. Nu este un pret fix, depinde de cati bani are nevoie cel care sableaza, cati jandarmi sunt de paza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate