giovan Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Ma gandesc sa ies Sambata 17 Mart la Plopu - Ploiesti. Teren soft-enduro, o sa pun ceva poze cu iesirea de pe 13 mart asa ca sa va faceti o idee. Pana acum suntem 2 , eu ktm lc4 400 cu gume mitas c02, si marcos cu xt 350 (Marcosmobil 350cc special edition ) cu modificari la greu ), gume fata dunlop d752 si spate mitas e-09. Plecarea o sa fie cat mai de dimineata ca sa avem timp. Care mai vrea ma poate gasi pe yhmsg nneagu sau 0743823900. POZEEE + LOG GPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 (editat) Sambata se anunta vreme faina, mai ales la Plopu Sunt trasee multe in zona si se poate improviza usor. Nu este extrem de greu, insa un minim de crampon pe cauciuc e necesar. Plecarea in jur de 8-9 zic eu si stam pana cand ori se intuneca sau chiar ne saturam Sau daca e cazul putem oricand baga un Campulung Nu e mare zapada Editat Martie 15, 2007 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 La Plopu vin si eu........daca ma luati. Eu zic ca la un 9 nu-i prea tarziu sa plecam. Eventual intalnire la OMW Baneasa? Hai sa stabilim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 La Plopu vin si eu........daca ma luati. Eu zic ca la un 9 nu-i prea tarziu sa plecam. Eventual intalnire la OMW Baneasa? Hai sa stabilim. De luat te luam, nu e bai Da-i un mesaj lui Giovan sau mie pe marcos_88 pe yahoo sa stabilim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 uof...ce va urasc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 uof...ce va urasc... .............te astept la toamna sau cand mai ai drum pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Si eu va urasc ca n-am cauciucuri... @giovan: poate nu mai mergi pe acolo cand o sa am cauciucuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 bai vream si noi sa venim un xt 125 si un dr 125....ne primiti?!....dr`ul l`am incaltzat cu crosuuri...cam tocite dar merg...xt`ul are mixte dar impingem la el daca e nevoie....oricum stiu ca e cam tarziu....daca e sa nu mai dau de voi poate ajungem noi acolo sa vedem cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Cu cauciucuri mixte ma indoiesc ca merge ... Anyway, noi ne vedem la 9 la OMV-ul de la pod Baneasa daca mai vrea cineva sa vina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Si eu va urasc ca n-am cauciucuri... @giovan: poate nu mai mergi pe acolo cand o sa am cauciucuri! Hai sa-tzi dau cauciucul ala de 110 care mi-a ramas mie de la Viorel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Tura a fost beton Traseu nici prea greu, nici prea usor, exact cum trebuie Singura belea a fost cand am ramas cu mobra blocata intr-o albie de rau si am tras de ea fo 2 ore sa o scoatem Probabil ca saptamana viitoare voi fi iar pe la Plopu in zona sa caut trasee Cine vrea ... marcos_88 pe yahoo In rest cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 (editat) tare am fost si noi numai ca nu am dat de noroi decat f putin...si exact acolo am intrat eu pana la genunchi )....in fine f misto zona....noi ne`am intalnit cu o turma de vreo 10 caprioare si un iepure care nici nu il vazusem si a zburat de langa piciorul meu ) m`am si speriat....inca nu am scos pozele....oricum merita incercata zona....weekendul viitor cred ca mergem iar acolo... Editat Martie 17, 2007 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Da, intr-adevar tura a fost draguta. Totusi, intrarea in raulet nu cred ca a meritat timpul pierdut si energia irosita aproape degeaba. Am stat acolo 2-3 ore, cu noroiul pana la gat, chinuindu-ne sa-ti scoatem capra din noroiul ala. Imagineaza-ti sa fi intrat vaca mea acolo........... Pentru viitor cred c-ar trebui aplicata mai des metoda in care daca nu esti sigur de urmatorul pasaj, mai bine pierzi 10 min. "testand" traseul cu piciorul. Mai bine asa decat cateva ore rupandu-ti spatele in incercarea de a scoate cotetul din cine stie ce groapa. Una peste alta, eu ma bucur ca am mers. Mi-am facut noi prieteni cu care m-am simtit excelent Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 Eu unu sunt super multumit de cursa, ce s-a intamplat cu noroiala si pierdutu vreme cu scoaterea vacii din namol asta e .. se mai intampla. p.s. se pune la cale o noua iesire .. doritorii .. tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 eu bine asta daca ma luati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadangel Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 mda..chiar arata bestial pozele p.s. o cabina de dush..ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristake Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) am fost si noi pe 17 martie e frumoasa zona Editat Martie 23, 2007 de cristake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate