mirciu Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Unchiul meu se apropie de varsta 50 de ani si ar vrea sa-si puna atas la motor,ca nu-l mai tin picioarele ca altadata.Are un Simson Sport din '61 si va primi un atas gratis(nu prea vrea sa cheltuie prea mult,ca altfel ar fi cautat un atas de simson original),de Jupiter. Intrebarea:E posibil sa puna atas de Ij la Simson,din punct de vedere legal,vorbind,ca tehnic, nu e o problema? Talonul Simson-ului este pentru motocicleta solo,nu scrie nimic de atas! Eu mai incerc sa-l conving sa caute unul original,deci daca stiti vreun atas de simson prin Arad,Timis,anuntati-ma va rog! Norock si asfalt uscat! Din graba nu am observat ca era deja un topic rezervat atasistilor !Deci imi cer scuze si rog admin,sa mute postul meu la "topicul atasistilor",daca e o vreo problema! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Lasa aici topicul. Nu cred sa fie vreo problema din punct de vedere legal, nici macar la RAR. Si atasul de Ij e usor. Simsonul parca are prinderea in 3 puncte, da nu e problema. Hai spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Lasa aici topicul. Nu cred sa fie vreo problema din punct de vedere legal, nici macar la RAR. Si atasul de Ij e usor. Simsonul parca are prinderea in 3 puncte, da nu e problema. Hai spor. Multam pt raspuns! Norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 asa arata atasu?? la atasu asta cadrul este modificat pt ca cel original era prea mare si prea greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 asa arata atasu?? la atasu asta cadrul este modificat pt ca cel original era prea mare si prea greu... asa e atasu,doar ca este vopsit albastru(culoarea originala).Trebuie schimbat talonul( talonul este pt. motocicleta solo),sau nu e nici o problema,ca nu stiu exact care-i legislatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 asa e atasu,doar ca este vopsit albastru(culoarea originala).Trebuie schimbat talonul( talonul este pt. motocicleta solo),sau nu e nici o problema,ca nu stiu exact care-i legislatia? mai sincer nu stiu cum sta treaba cu actele dar pot sa iti zic ca eu in certificat am 3 locuri(adik cu atas)si umblu solo si de cate ori m-a oprit politia nu mi-a zis nik de treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 mai sincer nu stiu cum sta treaba cu actele dar pot sa iti zic ca eu in certificat am 3 locuri(adik cu atas)si umblu solo si de cate ori m-a oprit politia nu mi-a zis nik de treaba asta... O sa fac o plimbare pana la RAR,si-mi spun ei exact.Mersi oricum! NOROCK SI ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 O sa fac o plimbare pana la RAR,si-mi spun ei exact.Mersi oricum! NOROCK SI ASFALT USCAT! Daca motocicleta e inmatriculata cu atas, nu ai nici o problema cind circuli solo; daca e inmatriculata solo, nu poti circula cu atas - deci trebuie s-o duci la RAR pt omologare cu atas. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Daca motocicleta e inmatriculata cu atas, nu ai nici o problema cind circuli solo; daca e inmatriculata solo, nu poti circula cu atas - deci trebuie s-o duci la RAR pt omologare cu atas. Toate bune! Mersi pt raspuns! NUMAI BINE!ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate