UnderTaker Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Acum m-a sunat un motociclist sa ii luam motocicleta cu platforma sa o tractam pana in Bucuresti, pt ca a avut un accident de circulatie. Detalii despre cum sa-a intamplat accidentul nu stiu sa va spun, ci doar atat: Accidentul s-a intamplat pe Str. Negru Voda langa Spitalul Militar (culmea, ca e o zona cu radare cu camera). Pe motociclist il cheama Ionita Mihai, si are un Kawasaki ZZR500 negru cu rosu, B.55.NLL Motociclistul este teafar, mi-a zis ca nu a patit nimic..Si ca moto e in sare bunicica si ea: Capac motor polizat si a pierdut uleiul, fara avarii la cadru si motor/furca. Aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) Eu am fost. Schema clasica ... imbecil de pe sensul opus a facut stanga, ca sa intre pe o straduta,chiar in fata mea. Pana la urma a iesit prost ca l-am chemat pe un tip cu o Dacie papuc, care a venit fara vreo scandura si nu am putut urca motorul (era o Dacie papuc). Si a cerut si bani... Sunasem si la Dacia Assistance insa pretul era cam mare si m-am increzut in tipul cu papucul. Tzeapa! Noroc cu niste oameni super de treaba din Pitesti care m-au dus la un atelier unde mi-au lipit capacul si am putut sa vin pana in Buc pe moto. Editat Martie 18, 2007 de rechinulalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Bine ca esti teafar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Eu am fost. Schema clasica ... imbecil de pe sensul opus a facut stanga, ca sa intre pe o straduta,chiar in fata mea. Pana la urma a iesit prost ca l-am chemat pe un tip cu o Dacie papuc, care a venit fara vreo scandura si nu am putut urca motorul (era o Dacie papuc). Si a cerut si bani... Sunasem si la Dacia Assistance insa pretul era cam mare si m-am increzut in tipul cu papucul. Tzeapa! Noroc cu niste oameni super de treaba din Pitesti care m-au dus la un atelier unde mi-au lipit capacul si am putut sa vin pana in Buc pe moto. Pai cine era tipul cu papucul, frumos era sa-i platesti benzina ! Oricum, bine ca ai scapat cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 I-am platit cat a cerut, 2 milioane ca de ... era chestie de obraz fatza de cel care l-a chemat. Dar sa vina fara scandura cand stia exact ca are de luat un motor... e aiurea rau! Pai cine era tipul cu papucul, frumos era sa-i platesti benzina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unimog Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Apeleaza si tu la un service moto, ca toti au scindura in dotare. Bine ca ai scapat intreg. Cu 2 milioane ti o aduceam la Bucuresti si o si reparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 bine ca ai scapt tu intreg si acum sa iti spun schema clasica de suit motorul fara scindura in orice papuc sau duba trebuie doua persoane se apuca mai intii de ghidon si furca se ridica fata ..... apoi de de tevile de esapament si se ridica spatele ..... am capata experinta asta saptamina trecuta cind am dus ij ul la identificare la rar... l-am dus cu duba lui iulian am repetat figura asta cred ca de vreo 8 ori ca ma respins in prima zi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 Eu am fost. Schema clasica ... imbecil de pe sensul opus a facut stanga, ca sa intre pe o straduta,chiar in fata mea.Pana la urma a iesit prost ca l-am chemat pe un tip cu o Dacie papuc, care a venit fara vreo scandura si nu am putut urca motorul (era o Dacie papuc). Si a cerut si bani... Sunasem si la Dacia Assistance insa pretul era cam mare si m-am increzut in tipul cu papucul. Tzeapa! Noroc cu niste oameni super de treaba din Pitesti care m-au dus la un atelier unde mi-au lipit capacul si am putut sa vin pana in Buc pe moto. Cu mine ai vorbit la Dacia.....Ma bucur ca esti ok si ca ai rezolvat pana la urma. Mai tii minte unde ai lipit capacul? Ca vorba aa...nu se stie cand ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Bine ca nu a fost mai rau. Asfalt uscat si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Da, la iesirea din Pitesti spre Mioveni la vreo 200 - 300 metri dupa pod, pe dreapta. E o curte cu un banner mare Suzuki. Au facut treaba buna cu capacul, si se ocupa si de reparatii mai serioase (numai moto). Multumesc mult baieti Cu mine ai vorbit la Dacia.....Ma bucur ca esti ok si ca ai rezolvat pana la urma. Mai tii minte unde ai lipit capacul? Ca vorba aa...nu se stie cand ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 BINE CA NU AI PATIT NIMIK.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Ionita Mihai il cheama si pe frati-miu, bine draku ca ii este frica de motoare. P.S. Daca nu cazi macar o data nu te numesti motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate