Ikarus Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 La ce anume ar trebui sa ma uit ca sa evaluez uzura cilindrilor/segmentilor la un DNEPR? Si care sunt valorile rezonabile pentru cote, jocuri, chestii din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 vezi la mine pe site scrie exact despre asta! www.motorlife.ro Mergi la Motociclete/Dnepr/Reparatii Dnepr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 pai..cilindrii nu trebuie sa aiba buza iar segmentii sa fie nu fie arsi, ruptzi ciobitzi..etc..ii scoti de pe piston si ii bagi in cilindru iar fanta tre asa fie de max 0.3 mm....din cate stiu eu (din manual adica)..fanta tre sa fie intre 0.1 si 0.25 mm. eu mi-am cumparat segmenti cota 0 si a trebui sa ii mai pilesc ca erau prea mari...deci la rusi nu tre sa te mai mire nimic . bafta la bijuterit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate