cristi-mic Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 A venit primavara si merita sa facem o tura la Munte...chiar daca e vorba de ceva foarte vechi si foarte mic. Insa peisajele nu sint cu nimic mai prejos decit cele din alti munti mai inalti... Am urcat pe fostul drum spre cariera Greci (cam spre hard enduro, am abandonat la jumate de mila camilelor si am regretat o pereche de crosser-e). Mai frumos si spectaculos a fost deasupra carierei Macin... Enjoy.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Felicitari! Frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 super misto :ride: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Frumos intr-adevar, pacat de marimea "camilelor". Cu niste capre de hard-enduro ar fi fost mult mai potrivit. Poate pe viitor ajungeti mai sus, peisajul pare a fi superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 fain peisaj. asfalt uscat in continuare in calatoriile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 super tare... mai multe poze cu Super Tenereee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 ...eu ziceam sa bag doar poze cu peisaje, nu ca altii...pleaca in excursie si pozeaza doar motoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 imi pare rau sa aflu tocmai acum de excursia voastra Super misto pozele .....am facut si eu una din acelasi unghi , probabil cateva zile mai devreme. Daca mai aveti de gand sa veniti prin zona, numai daca dumneavostra doriti, as vrea si eu sa vin. Eu sunt din Macin. si mai stiu nistre drumuri pe acolo...padure.. Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 f tareee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 munti macin rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Omule...ziceai anu trecut ca vii prin zona . Eu ma dau ca tampitu de unul singur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate