mache_rau Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 taxa vamala cat a fost ? e aceeasi la toate motocicletele ? de unde pot sa fac rost de o lista de taxe ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1109952 astea nu vi se par la fel ? as putea scoate diferenta de 1000 daca m-as duce personal acolo ? 1000E in nici un caz n-o sa-i scoti pe toti..pune la calcul 100E avion+200E taxe acolo + benzina la intoarcere + cazare (depinde cat de rezistent esti k poti merge multi km) + alte keltuieli...eu unul sunt hotarat,cum am luat permisul si m-am hotarat pe un motor....apelez la o firma care pt 750E ti-l aduce in bucuresti si in astia 750E iti verifica cutia de viteze acolo + motor dak sunt in mintile lui....eu nu ma pricep f bine si prefer mai bine sa se uite cineva care se pricepe decat sa-l iau si sa-mi pice pe drum acum...fiecare face cum face cum crede ca e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eterna Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Ma bucur ca te-ai intors bine sanatos si ai impartasit si altora experienta ta. . numai eu si monik stim cat ne-am stresat sa-ti gasim hostelurile alea. acu mai ramane sa-si ia si ea carnetu si sa mergem cu totii la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Bravo Ray. Ai facut-o si pe asta. Acum asteptam cit mai multe plimbari prin tara si prin imprejurimi. Poate o Bulgarie sau Moldova de 1 Mai? Vii miercuri la ARC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Vin..vorbim acolo Mi-am facut calculele pentru toata excursia.. pot sa zic ca am iesit destul de bine deci.. Drumul dus: 70 (avion) + 63 (trenuri, autobuz aeroport-gara). Asigurare si numere provizorii: 210 eur (se face doar in Bruxelles, am avut noroc ca tipul de la care am luat motorul m-a dus si m-a adus de acolo pe banii si timpul lui). Drumul de intoarcere: ~150 eur benzina si vignete Cazare 4 nopti: 120 eur Mancare: cam 20-30 eur Deci per total am cheltuit cam 650 eur cu acest drum; puteam da 400 sau 500 euri unuia care aduce motoare, dar nu mai aveam parte de o astfel de calatorie de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Frumoasa aventura,dar si riscanta de unul singur.Considera ca ai avut noroc.Ai avut si suport moral si informational acasa .Sa te vad cum aratai daca veneai atata drum cu un supersport! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan1983 Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Daca il comandam de la o firma specializata ma costa 500-600 eur (transport + comision). bravo. super tare si povestea!! cand mai faci acte din astea mai anunta si pe altii ca te asigur ca mai sunt amatori!! sa le stapaniti sanatosi si tineti-o tot asa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate