mihai_prd Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Uite asta e Iju' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 A 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 Si a treia cand montam comenzile avansate noaptea pe la 11-12! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 man, nu arata rau deloc!!! e chiar finutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IllOmen Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Arata super. Felicitari, sa-l stapanesti sanatos. Asa ceva vreau eu sa scot dintr-un simson. O intrebare: de unde ai luat rezervorul, furca si ghidonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 Rezervorul pare a fi de Festival... Furca probabil e chiar de Planeta 5 iar de ghidon nu mai stiu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 da tata frumos ij-eu ai.gandit,lucrat,reusit. daca ar fi toti ca tine nu am mai vedea incercari nerenusite(cu toate ca alti le cred reusite) de chooperit!!!! bafta in continuare !!! vreau sa shtiu mai mulde despre comenzile avansate.unde sunt facute...etc. mail-me :remmii80@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 26, 2004 Autor Share Postat Iunie 26, 2004 Un raspuns scurt: -rezervorul e de Festival-taiat, sudat, chit, vopsit,etc... -furca e de Planeta 5 originala(modelul este Planeta 5 de luxe, cu jenti turnate,frana pe disc si telescoape pneumatice) -ghidonul l-am cumparat de la Romana de la metrou anul trecut si am dat pe el cam 40 de euroi -comenzile avansate le-am cumparat, sunt de la o Yamaha Virago si m-au costat 50 de euro Cam atat! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate