lsd Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Desi este un motor fiabil si de succes nu am gasit un topic in care sa fie adunate impresiile si experientele posesorilor. Al meu este din 1999 si sunt foarte satisfacut de calitatile lui. Are o buna ciclistica si o pozitie confortabila in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Desi este un motor fiabil si de succes nu am gasit un topic in care sa fie adunate impresiile si experientele posesorilor. avut motoreta asta, vandut motoreta asta cauta la motociclete de strada acolo e un topic, cu toate ca e o motoreta de succes cum zici tu, nici cu f multa indulgenta nu se incadreaza aici Are o buna ciclistica si o pozitie confortabila in mers. in comparatie cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 avut motoreta asta, vandut motoreta astaLa fel si pentru mine. Cam greoaie pentru gustul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Desi este un motor fiabil si de succes nu am gasit un topic in care sa fie adunate impresiile si experientele posesorilor. Al meu este din 1999 si sunt foarte satisfacut de calitatile lui. Are o buna ciclistica si o pozitie confortabila in mers. Poate nu ai cautat destul Este un topic deschis de Kali . Si eu am fost extraordinar de multumita de acest model , asta numai pana am trecut la urmatorul Deshi e prima mea dragoste , nu ash mai renuntza la Sv pt. katana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_laslo Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Imi poate spune cineva ce ulei trebuie sa folosesc la o Katana din '93 ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 un topic /index.php?/topic/263379-suzuki-gsx-650-f/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate