Sari la conținut

johnny_laslo

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Japoneza

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XJ600

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

johnny_laslo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok, inteleg punctele voastre de vedere. Am interesez daca sunt locuri libere de parcare acolo ce se pot inchiria sau daca nu sa o duc altundeva.
  2. Da... Bataie si dat la pace cred ca pica. Nu vreau procese si alte probleme si nici el nu e un om cu care sa te intelegi. Probabil o sa vad ce se poate rezolva cu asociatia si pana una-alta o las acolo daca nu e ceva decizie prin care sa ma oblige sa o mut. Totusi e naspa rau treaba. Adica suntem vecini si nu ne putem intelege si ajuta putin. Ma oftic super tare ca nu pot sa stau si eu la casa si acolo sa imi pun camere de supraveghere cand vreau fara sa stau 3 ani sa semneze toti, fara idioti justitiari etc. Asta-i viata. Macar am motor
  3. I-am scris in privat acelui vecin ca intr-o masina din parcare a fost montata o camera video si ca am vazut niste imagini nu tocmai ok. I-am mai spus si ca lucrurile alea se incadreaza la distrugere si ca e grav. Bineinteles ca blufez dar altceva nu pot face momentan. Nu a mai zis nimic pana acum. Nu stiu ce o sa se intample dar orice sfat de la voi e de folos.
  4. da.. e dinala scandalagiu. Si-a pus in dreptul locului sau de parcare un anunt mare laminat pe care scrie "Parcare Privata - Tai Cauciucuri!".
  5. Salut, vin si eu cu nelamurire. Poate ma ajutati cu un sfat sau o idee. Stau intr-un bloc cu parcare subterana (sunt proprietar). Imi las si eu motorul acolo dar intr-un colt unde nu e parcare, nu blochez nimic, nu deranjez cu nimic fiind pe langa un stalp mare de sustinere a blocului. De ceva vreme un vecin imi tot arunca gunoi periodic pe motor, imi indoaie oglinzile, imi arunca apa cu var pe ea... (nu am dovezi foto/video pentru instanta dar stiu cine e). Am lasat numar pe motor, sunt pe grupul de locatari dar nimeni nu mi-a zis nimic legat de motor. Am intrebat recent pe grup daca deranjeaza si 1 singur veci (cel care arunca pe motor chestii) a zis ca nu am bun simt si ca nu ar trebui sa las motorul acolo pentru ca nu e parcare. Chiar daca nu incurca sa nu il lasa acolo pentru ca voi creea un precedent si vor aparea si alte masini/motoare/etc care vor bloca parcarea. Inteleg punctul de vedere dar nu cred ca se vor bloca oamenii sau sa lase cineva o masina in drepul iesirii. Doar locatarii au acces acolo, cu telecomanda. E putin exagerat. Nu stiu sigur ce sa fac.. Spatiul ala din parcare e comun, nu apartine cuiva anume. Inteleg ca daca administratorul hotaraste ceva poate sa ma oblige sa scot motorul de acolo. De asemenea locatarii nu se strang niciodata in numar de 50%+1 ca sa poata decide daca eu am sau nu voie sa las motorul acolo. Nu stiu exact cum sa fac...
  6. Cat mai costa acum o curatare si sincronizare pentru 2 / 4 cilindrii?
  7. johnny_laslo

    Anunturi GARAJE !

    Salut. Caut si eu garaj pentru 2 motoare. Zona Manastur,Floresti, Grigorescu, Dambul Rotund. Mersi.
  8. Va salut, Vreau sa ofer si eu un feedback pentru acest service. Am fost la ei recent cu niste treburi mai simple si asta pot sa va spun: + service-ul arata bine, mai bine ca majoritatea din Cluj (in ultimii 2-3 an am vizitat vreo 6-7 diferite) + fac fisa pentru fiecare motor, cu lucrurile pe care trebuie sa le repare (spre deosebire de altii care tin ei minte si mai omit cate ceva) + iti cer talonul; daca mergeti la ei sa aveti neaparat talonul motorului, e nevoie de el pentru actele de acolo si pentru eventuale controale de la politie + ofera ceva in plus; am mers pentru cateva chestii si ei au mai facut ceva in plus (plusul ala poate sa fie contra cost sau gratis, oricum importanta e sigurata motociclistului pana la urma) +++ am primit un lucru pe care nu l-am primit cred ca niciodata pana acum; e vorba de bon fiscal - baietii sunt cam greu de gasit. am cautat telefonul de la service pe aici si l-am gasit cu greu. pe pagina de facebook nu il au trecut (ar trebui pus) si website nu au (sigur va ajuta cineva de pe forum -poate chiar eu- macar cu o pagina simpla cu telefoanele, o harta pentru gasit locatia si poate cateva preturi) Cam atat.
  9. Am vazut stirea recent : http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/inca-un-motociclist-spulberat-de-un-sofer-neglijent--124898.html Se pare ca e doar ranit. Problema vesnica... virajul la stanga al unei masini
  10. Da... probabil le-a sters putin atunci si le-a pus la loc. Trist cat de rau e sa nu fie un mecanic serios in oras.
  11. Va salut. Am si eu o intrebare scurta legata de bujia de mai jos. Anul trecut, prin aprilie "am schimbat" bujiile la un service si acum le-am dat jos si arata asa. Nu ma pricep foarte bine si intrebarea mea e daca aceste bujii arata de 1 an ? E normala rugina si depunerile din poza, pentru ca nu mi se par schimbate de 1 an. De mentionat ca e un motor in 4T, am mers anul trecut cam 5000km si motorul a stat afara in sezon (a fost si plouat) dar iarna a stat in garaj. Mersi.
  12. johnny_laslo

    Anunturi GARAJE !

    Am inceput sa caut un garaj. Aproape de autogara sau gara. Daca mai aveti un loc, m-as bucura si v-as da 50 lei pe luna. Mersi.
  13. Vin cu un update. Am vazut cu ochii mei, nu din auzite de la mecanici rezultatele unui test de compresie, dupa ce 2 mecanici diferiti au zis lucruri diferite. Cu motorul caldut (am mers vreo 2-3km prin oras) compresia a fost ~11 pe cilndrii. In carte zice 9.7 to 14.6 (minimum 7.8). Asta pare ok pentru varsta si km motorului. Ce vreau sa va mai intreb, daca maine la rece, vad cu ochii mei (din nou ) ca aceasta compresie scade pana la pe 8 ar fi ok ? Mai vreau sa adaug ca porneste greu motorul dimineata cand e mai racoare. Daca il pornesc "la rece" dupa 1 saptamana de stat iar afara sunt 25+ grade, porneste ok. Daca o pornesc dimineata cand sunt 15 grade e mai greu. De asemenea bujiile erau putin negre. PS: Care ar fi o marja corecta intre compresia la rece si la cald ?
  14. Kollar - dupa vreo 15 minute de mers nu mai are probleme. daca merg apoi 30 de min cu ea si o las 7-8 ore sa stea, porneste mai usor decat daca o las 4-5 zile.
×
×
  • Creează nouă...