amra Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Vin si poze de la intalnirea de 01 mai, in sear aasta... too busy cu plimbarile, no time to upload photos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Pozele de marti 01.05.2007. Seeya today! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Din ce in ce mai putini.Eu am incercat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Nu zi "hop" pana nu sari. Astazi a fost o intalnire cu plimbare. Pozele ar trebui sa poata fi descarcate de pe link-ul asta: http://www.transfer.ro/storage/19fa28c173b...f3325c59b2d.zip Daca nu merge le adaug eu maine pe rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atzone Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 super poze (fara alea cu blure ) se pare ca ati facut o plimbarica beton, bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Sa faci tu poze fara blur la 130 km/h. Tocmai de asta am facut mai multe, ca sa fie vizibile unele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 dragutze pozele Amra....la mai multe poate la plimbarici dinastea vor fi mai multi ,poate la drumuri si mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Poate la plimbari da, de fapt sigur DA! La curse... semnez cu absent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Ce curse domne nici o cursa da cand e un singur chopper intre 7 vitezane ce vrei sa faca si apoi de la 120Km/h la 130-140 nu e mare diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Take a look in here la partea cu viteza de croaziera, si apoi vezi si ce BMW-uri de 1000+ au baietii. Mersul in grup... la 8. Cam asta e ceea ce se numeste grup si plimbare pt placerea plimbarii, dar probabil asta e numai parerea mea prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) E nu ai fost ieri sa vezi plimbarica si cum duduia strada de la 9 chopere pe 23.30 ne-am intors Editat Mai 11, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 foarte frumos sa vazut de la balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 multumesc pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 multumesc pt poze Poate le puneti si voi pe astea de sambata ,mai ales pe cele cu Hendrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Maine nu e intalnire nu? Poate le puneti si voi pe astea de sambata ,mai ales pe cele cu Hendrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Normal ca nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Normal ca nu! NU??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 La 18:30 suntem prezenti. Unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 Tare sunt curios daca mai e ceva de intrunirea asta?Cati au venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Poate le puneti si voi pe astea de sambata ,mai ales pe cele cu Hendrix Sper sa mearga P.S: era duminica Poate le puneti si voi pe astea de sambata ,mai ales pe cele cu Hendrix Sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Tare sunt curios daca mai e ceva de intrunirea asta?Cati au venit? Mai bine ai veni si tu martea pe la 18:30 - 19:00, ca un initiator ce te afli, sa vezi cati mai vin si daca e ceva de intrunirea asta. Pana una alta va atasez toate pozele de marti 15.05.2007 in linkul de mai jos: Intalnire si plimbare 15.07.07 Ploiesti si cateva poze pt deschiderea apetitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 din pacate din cauza serviciului nu am cum sa ajung la ora asta. pe la 20.00 ies...asa ca e cam tarziu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Mai bine ai veni si tu martea pe la 18:30 - 19:00, ca un initiator ce te afli, sa vezi cati mai vin si daca e ceva de intrunirea asta. Pana una alta va atasez toate pozele de marti 15.05.2007 in linkul de mai jos: Intalnire si plimbare 15.07.07 Ploiesti si cateva poze pt deschiderea apetitului. Draga amra,marti am facut 18 ani ;)Majorat alea,alea Cred ca va descurcati si fara mine Eu am dat primul "pumn",voi continuati mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Continuati mai departe? Intaintati in fata? Sa nu-i mai zici niciodata draga Amaliei, da? )))))))) Acum sincer noi chiar ne asteptam sa vii si tu sa dai un suc. Dar pentru asta, next time iti fac eu cinste ca multumita, datorita si gratie tie s-au intamplat niste lucruri lately. Hai la multi ani. Si mai putin zgomot cu chestia aia ... TE ROGGGGGGGGGGGGGG Draga amra,marti am facut 18 ani ;)Majorat alea,alea Cred ca va descurcati si fara mine Eu am dat primul "pumn",voi continuati mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 (editat) Draga amra,marti am facut 18 ani ;)Majorat alea,alea Cred ca va descurcati si fara mine Eu am dat primul "pumn",voi continuati mai departe. Se spune ca e mai important sa te menti intr-o pozitie decat sa ajungi acolo. Stiam ca e ziua ta, vezi aici, dar cu atat mai mult credeam ca o sa-ti mobilizezi prietenii sa te insoteasca in numar cat mai mare la Palat. Asta nu ca ar fi o chestie obligatorie, dar daca ai inceput nu ii lasa pe altii singuri sa continue. Seeya next Tuesday. Editat Mai 17, 2007 de amra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate