valicaddy Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Uite ce am gasit. Oare cum ar arata montata pe atas? este originala NOTEK, si in stare perfecta, ceea ce se observa ceva mai greu in poze. Sunt incantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 vezi la aia cu reenactment, intreaba acolo. Parerea mea e ca desi e originala arata ca dracu. Cauta si pe net intre pozele alea nemtesti vechi ca parca era una cu asa ceva. Io zic s-o vinzi dracu la straini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Uite ce am gasit. Oare cum ar arata montata pe atas? este originala NOTEK, si in stare perfecta, ceea ce se observa ceva mai greu in poze. Sunt incantat. Nu o da. O fi aratand urat dupa standardele zilelor noastre, dar asta este discutabil. In cel de-al doilea razboi mondial nu stiau de plastic vopsit care imita cromul. Sunt curios, mai exista vehicolul de pe care provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 nu, din pacate nu mai exista. as vrea eu... dar piesa e in perfecta stare cu toate ca arata ca dracu in poze (telefonul..) ce reenactment, Alecu, da-mi un link, please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) parerea mea: du-o la cromat, pune-i sticle si monteaz-o tata pe atas ca e foarte frumoasa piesa. nu o da la straini in nici un caz. d-asta nu avem noi nici prea multe zundapp-uri prin tara care au fost au prins drumul germaniei pe o caruta de bani ce au umplut buzunarele unor bisnitari care le-au luat de la mosi pe 2 lei gauriti. repar-o si bucura-te de ea Editat Martie 24, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 din pacate s-a intamplat altfel, piesa a contribuit la o noua achizitie de-a mea. din fericire, a ajuns la cineva care in mod cert o va face sa arate absolut perfect, si se va folosi de ea. ceea ce e bine. nu, nu pleaca nicaieri, ramane la romanica. p.s. nu era de zundapp, as fi vrut eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 lampa nu o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 am vandut-o deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate