POW Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 doamne ce oameni jegosi aceiashi problema o am si eu acum am avut un accident pe 13 iunie anu trecut din care am scapat cu ajutorul lui dumnezeu cu viata problema care este...un bosorog la vre-o 76 de ani in zona fantanii mioritza a iesit de pe strada garii baneasa efectiv prin fatza mea,incercand sa faca rondul fantanii si sa intoarca eu in acel moment l-am acrosat lateral!!! este clar ca a iesit de pe un drum secundar fara prioritate pe un drum principal cu 3 benzi in fatza mea!!! fiul sau ginerele lui este un batranel si el la vre-o 50 de ani care pare mi se ca are ceva relatii el a dat o declaratie imediat dupa accident...acea declaratia a disparut intre timp...acum mai nou si-a angajat avocata si a adus un martor care stiu sigur ca nu a fost de fatza la accident eu am 17 ani...posed permis A1 iar tatal meu este un om foarte foarte intelegator... i-a spus clar omului domne eu vreau banii pe daunele care mi le-ai facut motocicleta are daune de 150 de milioane,asigurarea mi-a dat 38. casca este destul de grav avariata care si ea a costat 500 de euro spitalizarea 8 milioane tatal meu a zis asa:domne eu vreau banii pe motor banii pe casca banii pe spitalizare i-a zis clar...nu vreau sa te dau in judecata nu vreau sa iti fac rau....nu ai vazut,asta e,ai gresit in trafic,asta e,oricine putea sa greseasca asa(cu toate astea am fost la un pas de moarte) cu toate astea acest jegos de om vrea sa ma faca pe mine scapand fara a da nici un ban...poate char eu sa il mai despagubesc pe el nu inteleg de unde atata rautate...domne e clar ca familia mea este un intelegatoare si nu vrea sa iti faca rau vrea doar sa isi recupereze acele daune pe care u le-ai produs nu inteleg de ce vrei u sa faci pe draku in patru ,dupa ce ca erai sa ma si omori, sa iesi tot u bine ...poate si cu ceva bani in buzunar asta este tzara noastra...un cacao si jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zax Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 ma aflu intr-o situatzie asemanatoare, dar din fericire nu cu asa urmari grave legate de sanatate. in momentul de fata dosarul tau se afla la procuratura sectorului unde s-a produs incidentul, nu? dak da, fa presiuni acolo, incearca sa afli numele procurorului care se ocupa de dosar si vb cu el personal, incearca sa-i explici pe scurt dar cat mai la obiect ce s-a intamplat. in caz ca nu merge potzi face o sesizare la procurorul general si dak nici asa nu merge potzi ajunge pana la DNA, unde sper sa nu se ajunga nici in cazul meu.... intre timp, gaseste sau construieste 2 martori cu toate detaliile puse bine la punct. la noi in tzara, in salile noastre de judecata totul se bazeaza pe martori. cel putzin 2, unul ar fi bine sa aiba o varsta mai inaintata, sa nu para prieteni comuni. bafta multa si cine a facut pozele sper sa apara la un moment dat, iar eventualilor martori sa nu se "teama" de complicatzii, ei tre sa se prezinde o singura data la tribunal intre timp sunt cu tot sufletul meu de hiena alaturi de totzi conservarii care i-shi sucesc declaratziile pe fatza si nu i-shi asuma belelele care le produc . roata se intoarce, chiar dak cateodata ajutata de altzii....... multumesc pentru sfaturi si incurajari! dosarul meu e inca la politie si sper sa ajunga la procuror cat mai curand.. sper sa-ti rezolvi si tu problema cat mai favorabil.. cu martorii e destul de greu.. stiu ca au fost multi acolo, dar nimeni nu se inghesuie sa dea o declaratie... poate la proces, pot sa-i arat judecatorului forumul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Deocamdata e ok. Nu prea discut cu el pentru ca a venit la mine insotit de "taticu". A zis ca e de acord sa-mi acopere cheltuielile din spital. In ceea ce priveste motorul, omul zice ca "se rezolva cu RCA-ul".. Nu stiu daca RCA-ul o sa fie suficient. O sa mergem la politie saptamana care vine si o sa vad care e treaba. Va tin la curent. Bafta! Insanatosire grabnica! Si nu-i lasa sa scape usor,daca au bani de masina si fitiala sa aibe si pentru a plati nota de plata. Ar trebui sa ceri si ceva daune pentru chinul tau, pentru suferinta indurata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate