vlad302 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut băieți ''viteziÂşti'' ! as avea o intrebare pt voi in ceea ce priveste toate initialele astea , de la motociclete, YZXRB...etc. cam ce semnifica fiecare? asta , asa pentru cultura mea generala despre motociclete ! am cautat pe forum daca sa mai discutat (foarte probabil ca da) , dar nam gasit Si sper ca nu va deranjeaza ca un comunist va tulbura linistea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Stiu ca parca a fost un tutorial de acest gen in revista Univers Moto , dar mai la inceput... daca gasesc articolul, revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Dah.. din amintirile pe care le mai am legate de subiect, mai tzin minte cateva initziala de la Honda: CB - City Bike CBR - City Bike Racing VT - V-Twin VTR - V-Twin Racing VF - V-Vour VFR - V-Four Racing .. mai shtiam shi XR, XRV... da' nu mai shtiu exact ce insemnau... bafta! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Din cate imi aduc si eu aminte, era in primul numar din Univers moto o explicatie despre initialele din denumirea motocicletei. sau aici http://www.universmoto.ro/article--Lexicon...ete--10190.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Din cate imi aduc si eu aminte, era in primul numar din Univers moto o explicatie despre initialele din denumirea motocicletei. sau aici http://www.universmoto.ro/article--Lexicon...ete--10190.html Site-ul e mai mult decat multumitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate