PAUL ARCTIC CAT Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 daca da si mai locuiti si in Dr.Taberei ar fi ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Stau prin zona dar nu am 30 ani............si tot cu Kymco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 al tau este de 125?...ce viteza iti ia cu pasager?...de cind il ai?....ai avut probleme cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 al tau este de 125?...ce viteza iti ia cu pasager?...de cind il ai?....ai avut probleme cu el? ieri l am dus sa i fac revizia de 1000 km (deci am fost in rodaj ).......maxim i am dat 90 (are 10 cai)........fara probleme tehnice(doar din partea mea un accident si o cazatura pe nisip)...in rest OK daca da si mai locuiti si in Dr.Taberei ar fi ideal poti veni la intalnirea de la Circ....dar saptamana asta nu cred ca se tine deoarece mergem la SMAEB.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ieri l am dus sa i fac revizia de 1000 km (deci am fost in rodaj ).......maxim i am dat 90 (are 10 cai)........fara probleme tehnice(doar din partea mea un accident si o cazatura pe nisip)...in rest OK poti veni la intalnirea de la Circ....dar saptamana asta nu cred ca se tine deoarece mergem la SMAEB.. Ce SMEAB visezi ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Ce SMEAB visezi ma? http://www.smaeb.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 http://www.smaeb.ro/ Stiu da el se duce cu o saptamana mai inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) Stiu da el se duce cu o saptamana mai inainte Poate pregateste o masa faina pentru noi... Editat Aprilie 17, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Stiu da el se duce cu o saptamana mai inainte in fine ...e peste 2 saptamani.........pai atunci ne vedem la Circ.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0g0 Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 exista. insa nu-i scuterist (rieju spike x50) decat de 5 zile si intre timp s-a mutat din drumul taberei pe panduri. se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 eu stiu un om care cred ca are peste 30 de ani a inceput de la scarabeo avea dupa aceea un First-Bike deluxe 125 si se plimba cu dinastea cu motoare! marog acum si-a achizitionat un burgan de 400CMC super frumos scuteru! Asfalt uscat si salut cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 exista. insa nu-i scuterist (rieju spike x50) decat de 5 zile si intre timp s-a mutat din drumul taberei pe panduri. se pune? cind iesim la o plimbare prin Domnesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 exista. insa nu-i scuterist (rieju spike x50) decat de 5 zile si intre timp s-a mutat din drumul taberei pe panduri. se pune? nu ne am intalnit cumva aseara (duminica seara) la stop pe Panduri (parca?!)...te am intrebat eu ce firma e motocicleta ta..eu eram cu scuterul ala rosu..si la urmatorul stop m ai intrebat de ce fuge asa al meu?... PS:scuzati-ne de OFFTOPIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0g0 Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 @ Paul: de indata ce-mi termin rodajul. momentan nu-s foarte linistit cand ies cu el pentru ca inca nu mi-a venit cartea sa de identitate. nu prea am chef de scandal cu politia... @ Flying -Boy: yep, eu eram! cand am aflat ca te dai pe 125 m-am relaxat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 bOgO,ai terminat rodajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 probabil ca da:! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 slabutz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Eu....31 de ani si sunt scootrist de nevoie. Am moto si masina dar acum nu am permis si mi am luat un scooter....RIEJU 49 cc in patru timpi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) Eu....31 de ani si sunt scootrist de nevoie. Am moto si masina dar acum nu am permis si mi am luat un scooter....RIEJU 49 cc in patru timpi..... sa-l stapaniti sanatos motocicletele RIEJU sunt frumoase foc scuteru de 49 nu stiu cum arata Editat Iunie 5, 2007 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Eu....31 de ani si sunt scootrist de nevoie. Am moto si masina dar acum nu am permis si mi am luat un scooter....RIEJU 49 cc in patru timpi..... sa-l stapanesti sanatos!....cati km ai?....esti multumit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Multumesc...... Am 400 Km.....sunt multumit cu cateva rezerve......e cam lenes dar asta e din cauza ca e 4T.......si la relanti zdrangane volanul....in rest ok..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Multumesc...... Am 400 Km.....sunt multumit cu cateva rezerve......e cam lenes dar asta e din cauza ca e 4T.......si la relanti zdrangane volanul....in rest ok..... asa sunt astea in 4T mai lenese! e limitat? si daca nu e care e top spped-u lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 E limitata inca.....Vax 55Km/h..... O las deocamdata asa limitata pana pe la vreo 1000 apoi mai vad eu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 E limitata inca.....Vax 55Km/h..... O las deocamdata asa limitata pana pe la vreo 1000 apoi mai vad eu;) e mai bine asa pana isi face bine rodaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 bOgO,ai terminat rodajul? sorry pentru reply-ul intarziat. l-am cam terminat. dupa ceva chinuri am reusit sa-mi schimb si uleiul din cutie si sa-i dau jos limitarea din evacuare. acuma tot caut solutii pentru carburator. ramane cam repede fara gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate