Sari la conținut

Bujii


binox
 Share

Postări Recomandate

Ce bujii trebuie sa-i pun?

Cand l-am cumparat a avut o bujie ruseasca care s-a stricat dupa 20km (dadea scanteie si intre electrodul central si corpul bujiei), dupa asta i-am pus o bujie bosch W8AC (cu cifra termica 225) care a mers f bine 3000 km dupa care m-a lasat in drum (bujia era deja folosita inainte sa o pun eu pe motor); aveam la mine si o bujie ruseasca noua cumparata din Galati dar amandoua prezentau acelasi simptom: scanteie f. slaba Am luat tot sis. de aprindere la mana si tot nu vroia sa porneasca si i-am pus o bujie de la Dacie cu care merge bine dar cand e motorul rece porneste cam greu. Cu bujia bosch pornea foarte bine indiferent de conditii.

Acum nu stiu de care sa-i pun ca bosch deala n-am gasit. Cat trebuie sa fie valoarea termica pt. IJ sau ce fel de bujie pe care sa o gasesc usor sa-i pun?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intaresc cele spuse de Orestte: 14-NP-18 SINTEROM merg foarte bine la IJ, ca de altfel la majoritatea rusestilor. Am un prieten cu Planeta 5 care are din astea si nu are probleme cu scanteia!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu merg cu bujie de dacie cu motor cu injectie bosch nu stiu exact de care sunt stiu ca am luat-o la second-hand.Adica avea deja 5000 de km pe masina.Am deja 3000 de km de cand e si nu are absolut nici o greata.O sa ma interesez si iti spun exavct de care e daca nu cumva stiu baietii de pe aici la care fac referire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...