Sari la conținut

Accidente


vale|46
 Share

Postări Recomandate

Salut, nu stiu cum sa incep, dar uite cum sta treaba... In ultimele 24h au cazut 3 prieteni din care doi erau veterani, unul mai putzin (fratele meu :D) .

 

1. Prieten, Suzuki GSX-R 1000 2004, pe 30 iunie, aluneca intr-o curba pe o portziune de nisp (cei de la drumuri tocmai astupasera o groapa si nisipul era intins pe toata strada de masini), cade la 180 km/h, carene sparte, toba finala distrusa, si alte accesori trebuiesc schimbate. Slava Domnului cu custumul Vanucci pe care frati-miu tocmai il vanduse lui :baldy:

Nu are nici o zgarietura, dar il doare un cot.

 

2. Prieten, Suzuki RF 900, noaptea dintre 30 iunie si 1 iulie, intra cu motocicleta intr-un zid ca urmare a blocarii acceleratziei si motocicleta fiind in treapta 1 decoleaza cu el pe sa. Mai multe delatii nu stiu, el inca nu se simte bine. Faza nasolala e ca nu purta echipament de protectzie pt prima data, defapt el vroia doar sa mute motorul in alt loc, nu sa plece cu ea. Este cusut la mana si la picior, impactul a fost destul de violent.

 

3. Frate, Suzuki TL1000S, pe o serpentina un tampit taie linia continua incercand sa depasasca un camion si frati-miu incercand sa-l evite iese pe acostament, derapeaza si cade pe partea dreapta in santz. Carena sparta, semnal spart, toba julita, disc stramb, scaritza sparta, radiator spart.

 

Dupa cum se intituleaza si forumul "Accidente- Sa invatam din greselile altora ... ", ma gandeam ca nu trebe neaparat ca cineva sa moara (DOAMNE FERESTE) ca sa apara pe forum evenimentul, adica ca cei ce au trecut prin astfel de experientze sa ne relateze ce nu au facut bine, unde e gresala, daca au procedat sau nu corect in situatzia respectiva etc. pt ca noi sa noi sa incercam dupa cum se intituleaza si forumul, sa invatzam din greselile altora.

 

Multzumesc! :baubau:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate dar din cele trei cazuri unul este greseala de sofer. Deci cred ca ar trebui sa spuna su cei care sunt doar soferi despre ce greseli fac si cum sa fim preveniti. Nu stiu ce se intimpla dar in ultima vreme sunt foarte multi care trec pe rosu. O fi din cauza prevederilor Noului :baubau: Regulament care nu prevede ridicarea carnetului la trecere pe rosu decit in cazul comiterii unui accident. Asa ca feriti-va de ... magarii care trec pe rosu la mishto!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prieten, Suzuki RF 900, noaptea dintre 30 iunie si 1 iulie, intra cu motocicleta intr-un zid ca urmare a blocarii acceleratziei si motocicleta fiind in treapta 1 decoleaza cu el pe sa. Mai multe delatii nu stiu, el inca nu se simte bine. Faza nasolala e ca nu purta echipament de protectzie pt prima data, defapt el vroia doar sa mute motorul in alt loc, nu sa plece cu ea. Este cusut la mana si la picior, impactul a fost destul de violent.

 

de ce nu a tras ambreiaju' ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu pui accent mai mult pe pagubele materiale ???

A nu... Nu ma intzelege gresit! Eu am incercat doar sa explic cat mai bine lucrul si urmarile sale. De ex. in cazul lu frati-miu, cand m-a sunat si mi-a spus ca a facut accident, m-a asigurat ca e totul OK si ca nu a patzit nimik, dar eu am plecat imediat sper pitesti chiar daca mi-a spus ca nu are nimik am vrut sa o vad cu ochii mei. Fierul se repara, dar omul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fratele tau e cumva hony??

saluta-l din partea mea.

Nu, Hony e un prieten care are si el un TL. Al lui e galben, al meu e rosu.

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...