Sari la conținut

Ceasu'rau Si Tico


Marius D.
 Share

Postări Recomandate

Un amic al meu, duminica cand se pregatea sa plece spre casa, after "intrunirea "de la c-ta (cu 'c' mic) a mai iesit la o tura pe o straduta in oras.Asa ca el mergea, prioritate avea, da mosu' voinicu cu Tico, uita ca cedeaza semnu zicea si din plin pe Cristi-l lovea. (PENAL)....Concluzia , dubla fractura de tibie si peroneu, tija, etc. si vara asta schimbare de program. Aici se mai pot spune multe dar impresia ramane ca va mai trece mult timp ca pe retina rutinei sa zic asa , cei pe doua roti sa fie perceputi ca participanti la trafic. Am inceput campania cu fluturasii, vom fi din ce in ce mai multi pe strazi si parerea mea este sa va pastrati calmul daca oarescare conservar cum zic unii face o boacana sau forteaza, sa ne oprim la stop langa el si sa incercam sa i explicam pe scurt si politicos "ce e bine , ce e rau".Injuraturile ne indarjesc de obicei si poate vorba dulce .... De asemenea nu ezitati sa apelam la agentii din trafic , si sesizati actele de impotentodementateribilismus a soferilor. E verificat si cateodata ajuta .(valabil si la cei pe motorete cu valente de piloti in trafic) Inchei aici cu salutari de la spital!

post-14-1088839172_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo de valente de piloti in trafic, colegul cu B-90-KAW este rugat frumos de catre un alt motociclist, cind circula in trafic sa stea la locul lui si sa fie mai atent. Pe DN1 fiind in dreptul Aeroportului colegul cu Kawasaki, imbracat sumar pentru pozitia in care era, facea slalom printre masini iar ajungind in dreptul meu era sa ma dea jos pentru ca nu a realizat ce de fapt pauza dintre doua masini era ocupata de mine si mototcicleta mea.

Casca ochii ca altfel casti punga si o belesti rau de tot! Sa nu spui va nu ti-am zis! Multumesc

 

Andrei C: Fa-te bine frate si hai la Arc calare pe motor! Sanatate multa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Cristi,

 

Mi-a parut tare rau cand am auzit de accidentu tau cu mosu nebun cu Tico de la Alex, colegul tau de la brd si prietenul meu bun.

Insanatosire grabnica!

De chestii de genul asta chiar nu ai cum sa te feresti, am inteles ca mosul era oprit, si a plecat din senin... In afara de Doamne-ajuta, nu preai ai ce sa zici...

 

Sa ti se faca bine piciorul repede, si sa ne vedem si noi pe 2 roti !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut flacai! Iata caam reusit saintru de casa pe net, via telefon mobil si infrared, traiasca tehnica! Va multumesc frumos tuturor pentru urari si ca v-ati gandit macar un pic la mine. Miercurea viitoare, daca sunteti cumintzi, poate va arat mult prea senzualele mele carje la Ark-ul de Triumph. Hai sanatate si tineti-mi pumnii ca vreau sa-mi trag alt motor. Cred ca mi-l sfintzesc la Ploiesti, ca am auzit ca pe-acolo se lasa cu slijbe de-astea. Bafta maxima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

Cu mandrie va declar ca m-am refacut total, am mers cu chopper-ul pana sa ninga (week-end-ul trecut). Evident, l-am vandut:) Parca nu mai era ca inainte, desi i-am sc himbat o groaza pe el. Ma trec la sport touring, Yamaha GTS 1000 ABS. Stie careva daca mai are asa ceva cineva pe la noi? Thanx de eventuale reply-uri si sa treaca dreq iarna asta ca m-am saturat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...