kta_bmxpunk Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 la mz de 125 poti sa ii pui kilometraj d wartburg k are cablu lung si ajunge pana la roata cablu da tre sa ii faci un suport kre e simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 la mz de 125 poti sa ii pui kilometraj d wartburg k are cablu lung si ajunge pana la roata cablu da tre sa ii faci un suport kre e simplu oK.DA DACA NU TE SUPERI.STIAM ASTA da te felicit!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_sim Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 oK.DA DACA NU TE SUPERI.STIAM ASTA da te felicit!!!!! Ok...chiar daca stiai nu ai spus-o, iar el a postat asta pentru ca si alti membri in afara de tine sa afle. Nu mi se pare normal sa vii cu un raspuns asa in bataie de joc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Ok...chiar daca stiai nu ai spus-o, iar el a postat asta pentru ca si alti membri in afara de tine sa afle. Nu mi se pare normal sa vii cu un raspuns asa in bataie de joc.... Ce bataie de joc? nu vezi bine? am zis ca stiam,.nu mi-am batut joc... si il mai felicit odata!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_poli Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Bravo,ma!luati-va si la bataie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Daca stiai de ce ai mai scris asta ? Nu puteai sa tii pentru tine ? Adunati posturi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Daca stiai de ce ai mai scris asta ? Nu puteai sa tii pentru tine ? Adunati posturi ... BAAAAAAAA CE OAMENI Aici numa daca e scandal se poate traii Ce ....pistonu meu va luati de mine....am zis doar ca stiaqm......si inca l-am si felicitat....?????????????? ce aveti? Nu putem vb ca oamenii civilizati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 merci.chiar aveam nevoie de info.pe bune salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Sper sa nu ma insel, dar MZ, Wartburg, Trabant si Barkas cred ca au in cumun motorizarea IFA. Asa ca, s-ar putea sa se potriveasca si alte piese facute dupa "calapozi" asemanatori. Daca am gresit, puteti sa ma contraziceti, nu ma supar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 la mz de 125 poti sa ii pui kilometraj d wartburg k are cablu lung si ajunge pana la roata cablu da tre sa ii faci un suport kre e simplu Totusi unde gasesti kilometraj de Wartburg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate