bubu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 200 ron pe toata nu se da separat poza a fost facuta cu un telefon mobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 200 ron pe toata nu se da separat poza a fost facuta cu un telefon mobil De ce o dai?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 de la ce e furca? ca nu vad prea bine in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 de la ce e furca? ca nu vad prea bine in poza e de la honda cb 400 t. ii buna fata....eu i-am dat-o!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 am crezut ca nepra mea arata mai bine cu o roata dasta dar mam inselat, vreau sa o tin cat mai originala!! initial am vrut sa o choparesc dar mi-am schimbat parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Salut . Pe cit este janta , pe 18 , 19 , sau 21 toli ? Pune poze mai detaliate cu ansamblu ala, sa putem vedea si amanunte .Multumesc . Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Martie 31, 2007 Autor Share Postat Martie 31, 2007 roata este pe 19, alte poze nu mai am ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 salut. ma intereseaza si pe mine. treaba ar fi daca merge pe simson, si sunt cam departe.trimite-mi un nr. de telefon si te sun. poate reusim sa rezolvam cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 salut. ma intereseaza si pe mine. treaba ar fi daca merge pe simson, si sunt cam departe.trimite-mi un nr. de telefon si te sun. poate reusim sa rezolvam cumva. Da...... merge pe simson....fata a fost a mea, si de pe simson am dat-o jos....numi plutea pe drum.... Ti-o recomand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 chiar nu va intereseaza pe nici unu ceva de genu asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 chiar nu va intereseaza pe nici unu ceva de genu asta!!! Ne intereseaza, cum sa nu? Citeste PM-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Da...... merge pe simson....fata a fost a mea, si de pe simson am dat-o jos....numi plutea pe drum.... Ti-o recomand!!! merci axi. am vorbit cu bubu si sper sa o pot lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate