Constantin Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Sighisoara este prea departe pt dus - intors. Propuneti un traseu fara camere video, cu intoarcerea pe lumina. Se anunta ploaie la vest de Buc. Spre autostrada sau Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Sighisoara este prea departe pt dus - intors. Propuneti un traseu fara camere video, cu intoarcerea pe lumina. Se anunta ploaie la vest de Buc. Spre autostrada sau Buzau. Se pare ca nu sunt musterii Domn Profesor! Sighisoara este prea departe pt dus - intors. Propuneti un traseu fara camere video, cu intoarcerea pe lumina. Se anunta ploaie la vest de Buc. Spre autostrada sau Buzau. Se pare ca nu sunt musterii Domn Profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 Nu sunt, dar antrenament trebue. Duminica sunt Floriile si apoi Pastele. Dupa, decolarea spre Europa. Cred ca voi face o Constanta pana dupa masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Nu sunt, dar antrenament trebue. Duminica sunt Floriile si apoi Pastele. Dupa, decolarea spre Europa. Cred ca voi face o Constanta pana dupa masa. Imi pare rau ca nu pot participa. Am sedinta de la 9. Nu stiu cind se termina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 noi mergem la varna daca e vreme buna. http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=462.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate