liviu_ionescu Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Am o Honda CB250 care-i patina ambreiajul la turatii mai mari si am schimbat arcurile de la ambreiaj,discurile fiind OK. Cand l-am desfacut, suruburile de pe flansa care preseaza pe arcuri (cea cu rulmentul de presiune) nu erau stranse pana la capat si nu stiu daca este normal ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nu era normal. Trebuie stranse la 10Nm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nu era normal. Trebuie stranse la 10Nm si crezi ca arcul ala tine 10 NM?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Am o Honda CB250 care-i patina ambreiajul la turatii mai mari si am schimbat arcurile de la ambreiaj,discurile fiind OK. Cand l-am desfacut, suruburile de pe flansa care preseaza pe arcuri (cea cu rulmentul de presiune) nu erau stranse pana la capat si nu stiu daca este normal ???? Suruburile de pe flansa trebuie stranse pana la maxim (daca nu le strangi logic ca iti patineaza pt ca nu mai sunt presate discurile) Nu chiar 10Nm da trebuie stranse!!! Noroc la reparati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 si crezi ca arcul ala tine 10 NM?? Este vorba de suruburile de 6 (4 la numar parca care preseaza flansa) si care se sprijina pe umarul cosului interior al ambreiajului nu pe arcuri. Acum stii de ce e vorba? Suruburile de pe flansa trebuie stranse pana la maxim (daca nu le strangi logic ca iti patineaza pt ca nu mai sunt presate discurile) Nu chiar 10Nm da trebuie stranse!!! Noroc la reparati!!! 10Nm = aprox 1Kgfm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate