bogdan_harea Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 DOUA ZILE LA SUPERLATIV!!!!! Cateva poze din Sighisoara, de la Pensiunea Dracula, din gradina Zoo de langa pensiune si de pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 cei care s-au speriat de vreme au pierdut o iesire pe cinste . la dus cel putin drumul a fost excelent, liber si cu cateva raze de soare timide. insa cand am ajuns la sighisoara ne astepta un soare minunat, am mancat pe terasa hanului. a doua zi (adica ieri) am mers de la sighisoara - medias - sibiu - ramnicu valcea - pitesti - bucuresti. tano, adi, sariti cu pozele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Daca tot am pierdut iesirea "pe cinste" macar mai postati niste poze numai asa ca sa vedem si noi ce am pierdut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 tano, adi, ce se aude cu pozele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Intr-adevar foarte frumos.Din cauza vremii inselatoare am ratat o excursie superba....Next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 tano, adi, ce se aude cu pozele alea? Hai ca ma ocup... le-am descarcat, tre sa vad si cum se pun aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Hai ca ma ocup... le-am descarcat, tre sa vad si cum se pun aici se pun simplu, daca nu te descurci, da-mi un tzar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Sighisoara 31 martie - 1 aprilie se pun simplu, daca nu te descurci, da-mi un tzar . Am rezolvat, dupa cum observi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Bravo voua ! Sper sa vad si o poza cu vulpoiul schiop de la han (pe care l-am salvat acum vreo 3 ani din mijlocul Bucurestiului ) Ma inscriu la expeditia urmatoare ca prea mi s-a facut dor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) Bravo voua ! Sper sa vad si o poza cu vulpoiul schiop de la han (pe care l-am salvat acum vreo 3 ani din mijlocul Bucurestiului ) Ma inscriu la expeditia urmatoare ca prea mi s-a facut dor... Nu mai e vulpoiul dar poze cu el am In luna mai o sa plecam iar, cel putin asa ne-am propus. Cum stii bine zona, e pacat sa nu te intorci Editat Aprilie 2, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 marfa pozele Tano ...la cat mai multe iesiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 una din atractiile de la Cetate au fost... cizmele mele de motor . pline de plastice, se auzeau cum scartzaie de la o posta. un copil ii spune mamei: "mami, tanti a venit in clapari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_1987ro Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Frumoasa excursia si pozele!Eu nu am facut poze prea multe le pun cand ajung akasa! Daca tot am pierdut iesirea "pe cinste" macar mai postati niste poze numai asa ca sa vedem si noi ce am pierdut ! Cred k daca aveai si u motoru ok veneai si u!Numai bine ne intalnim la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate